Магия причинила аборта на Златка Димитрова?

Златка АбортМагия, при това не от непознат, а от майката на скъпия си  Миро  достигнала Златка Димитрова. След нещастието, което я сполетя в седмия месец и синът й, който също щеше да се казва Миро, така и не се появи на бял свят. Близки на плейметката твърдят, че тя е станала жертва на черна магия и майчино проклятие.

Абортът, който  смазал и без това изключително  лабилната психика на бургазлийката, всъщност бил вследствие на изречената в момент на афект  майчина клетва от страна на падащата й се свекърва, майка на Миро ,никога да не роди. Самата Златка се оплакваше, че майката изобщо не иска да я погледне и да контактува с нея и смяташе, че бебето ще разтопи леда в отношенията им. Жената обаче обича истинската си снаха и внука си и смята Димитрова за натрапница и развалячка на чужди семейства. За никого не е тайна, че бащата на бебето и в момента е официално семеен, има си законна съпруга и  дете и изобщо не е правил опити да се разведе.

Като иска бебе, да си намери осеменител, но не и да закача женени мъже, отдавна коментират из форумите възмутени бг мами.

Според друга теория  излагането  на бременния корем на слънце дълго време и то по цял ден  е предизвикал помятането. Според трета, бременните жени не бива да парадират непрекъснато със състояниито си, нито да обявяват предварително имената на децата си. Старо поверие гласяло, че това не е на хубаво, а Златка проглуши ушите на всички за бебето, за състоянието си, за пола му, за името и постна хиляди снимки на издутия си корем. Каква е истината никой не може да каже, но фактът е факт. Разбитата от мъка родилка се е скрила от очите на всички  и не желае да коментира случилото си с никого.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *