Шок! Пияни младежи пребиха Джорджано пред столичен клуб!

Джорджано1Столични хулигани  нападнаха интернет чудото Джорджано по време на негово участие в заведение Студентски град.

Пияните младежи  опитали да пребият старозагорския певец,  малко след като той си тръгнал  от чалготеката.  Срамежливият изпълнител бил обсипан с жестоки обиди  и гнусни подмятания, но ги изтърпял без да реагира.

Ядосани от факта, че Джорджано отказал да влезе в тона им и се разкрещи наравно с тях, или да се защити, или пък сам да се хвърли да ги бие, те  се нахвърлили с юмруци върху него.

Блъскаха го, наричаха го гей, некадърник, простак, мамино синче, удряха го с юмруци, а той само се предпазваше. Ако не беше охраната  да прекрати схватката и да изгони пияните гамени,  Джорджи можеше да лежи сега  потрошен в болницата“ – твърдят очевидци, които станали свидетели на грозната разправия.

Скандалът не станал спонтанно, а младежите отишли нарочно на участието му, за да го предизвикат. Тя дюдюкали след всяка негова песен, а после го причакали отвън. Разправията била планувана предварително.  Няколко дни преди обявеното му участие в София, антифеновете на певеца се надъхваха в социалната мрежа и настояваха той трябва да бъде изритан от сцената още щом стъпи на нея. Да се отървем от това недоразумение, от този антимъж, призоваваха най-разпалените.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *