Шок! Пребиха Тони Стораро в дискотека!

СторароФолк певецът Тони Стораро отнесе няколко яки удара в лицето  по време на участие в столична дискотека.

Кошмарната сцена  се разиграла в доста посещаван чалга клуб в София. Свидетели на неочаквано станалия тупаник разказват, че никой не очаквал подобна грозна атака.
Нощното заведение било пълно с доста подпийнали младежи,  а купонът бил весел и се вихрел на дансинга.

В този момент от някаква маса станал як  и висок мъж и се нахвърлил с юмруци върху  Тони, като го повалил на земята, а от крошетата лицето му веднага подпухнало, а едното око се затворило.  Охраната се намесила почти светкавично, но Стораро вече бил изял боя.

Якият мъж пък обяснил, че Тони го дразни, защото  бил турски циганин с мазно  лице и не искал да гледа самодоволната му физиономия, затова го набил. Участието на певеца тутакси било прекратено, а той откаран на лекар. Оттогава телефонът на изпълнителят е изключен и той не иска да коментира грозната случка. А според негови близки още имал синини.

Според запознати,  биячът и неговата компания са от  ъндърграунда на кв. „Люлин“. Групичката  често правела мелета в различни чалга заведения, надувала мускули и плашела посетителите, но им се разминавало, защото бързо се изнизвали, преди да дойде полицията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *