Шок! Тони Стораро убил бебето на Софи Маринова!

Софи Маринова1Софи Маринова не е забраменяла от случайна връзка с младеж в дискотека, а от колегата си Тони Стораро, гръмнаха жълти сайтове.

 Тъй като не е било възможно да роди дете от него, ромската перла  излъгала, че забила 25 годишен и не знае името му, но на тази информация  не повярва никой, още повече, че Софка не спи с всеки, който й попадне. След като Тони разбрал, че  ще става татко и съответно следва голям резил, той наредил на Софка веднага да се отърве от бебето. Тогава тя излезе с шокиращата версия, че има извънматочна бременност и се налага отстраняване на плода. А всъщност е направила  аборт на напълно нормална бременност  напълно осъзнато от страх от отмъщение на таткото.

 Тази ужасяваща  информация излезе  от известна фолк изпълнителка, която пък е близка приятелка на Маринова. Тя разказва цялата истина около голямата сага с бременността и внезапния аборт на колежката си.

В чалга средите било публична тайна, че Софи  и Тони Стораро са любовници и поддържали интимни отношения от  близо десет години. Съпругата на Стораро Баля също била наясно с този факт и поне два пъти била на път да се разведе с мъжа си. Тони обаче не искал да става за резил и  се кълнял, че няма нищо общо с ромката, а просто били добри приятели и колеги.

Когато обаче научил, че ще става татко, той заплашил любимата си с люто отмъщение и настоял бебето да бъде махнато, за да не стават и двамата за резил.

Радостта и надеждата на Маринова помръкнали, тя се надявала, че най-после любимият й ще се разведе и ще се вземат да отглеждат заедно бебчето си. Той обаче бил непреклонен и тя се принудила с много сълзи и мъка да направи аборт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XhkrbpS1-f0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *