Мара Отварачката се кани да оскубе косата на Николета заради голи снимки на Гущеров

Християн Гущеров голНевероятен скандал разтресе светските среди, когато в „Папараци“ показаха Християн Гущеров по бански.

Гледката е повече от шокираща. Досега добре скроени костюми и ризи прикриваха формите и телесата на милионерския син, но на плажа в Слънчев бряг той се разхожда по бански. Всъщност не точно бански, а някакви огромни тричетвърти панталони, които са впити по него и коремчето му прелива над тях. Това може и да е нещо модно и да струва хилядарка, но не стои никак добре на Хриси и показва всяка негова извивка, а те пък са огромни.

Когато Мария разбрала какво ще се излъчи по телевизията, веднага започнала да издирва Николета, но тя не й вдигнала телефона. Също така неоткриваеми били и продуцентите на предаването, както и неговият собственик, който издава жълт вестник. Тя навсякъде ударила на камък и с ужас седнала пред телевизора да гледа резила.

Там се появил наистина съпругът й с фамозните си гащички, който се суетял около семейството, а после с грацията на тюлен се хвърлял в морето, разтрисайки водата около себе си.

Мария побесняла и се заканила, че ще се разправя лично с Николета, когато я види и няма да остави тази работа така и тази жестока обида.

Вярно е, че е пълничък, но аз и така си го обичам, изхленчила тя. Как ли не го карам да отслабне, ама не иска. Сега той е тъжен и посрамен. А аз съм много ядосана и някой ще го отнесе, заканвала се слабата певица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *