Изгониха „любовничето“ Пламен от ВИП Брадър

Пламен носПламен Богданов най-после си тръгна окончателно от Къщата на Биг Брадър, след като не толкова виповете, колкото зрителите се вбесиха от него.

След като не стана ясно с коя певица е бил, хората започнаха да разбират прозрачната му игра. Първо твърдеше, че е бил с Преслава, но при очната ставка възкликна: „За пръв път я виждам“. Тя също озадачено  попита – „Трябва ли да го познавам този младеж?“, смятайки, че го е срещнала на някой от концертите си и го е забравила в тълпата.

Самият Богданов пък, който уж бе разкрит от журналисти, че ходи всъщност с Джена, си призна пред бившия й годеник Джино, че не я е виждал. Накрая стана ясно, че бившият футболист си фантазирал връзките с тази или онази, за да бъде по-интересен на публиката и на съквартирантите. С никоя не съм бил, просто ми беше хубаво да си го представям, отговори на Ники Кънчев той и отново нагло допълни – и която и да е тя, нямам правото да й казвам името в ефир.

Браво бе, ти замеси цялата гилдия, а сега нямаш право, размаха му пръст Кънчев.

Съквартирантите пък номинираха Богданов заради това, че е нахален, държи се просташки и неуважително, ходи гол по слип из цялата къща, дори се преоблича без грам свян пред жените и непрекъснато повишава тон.

Прочетох, че ме наричали жиголо, това не е вярно, отрече той на изпроводяк пред Ники Кънчев. Водещият отказа да му припомни, че сам се хвалеше, че е прекарал цяла нощ със семейство срещу 1000 лева и че намирал богати жени, които си плащали да го имат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *