НАТО Разполага Войски и Тежко Въоръжение в България и Румъния! ОТРЕПКИ ЛИ СА БЪЛГАРИТЕ?!

Най-високопоставеният генерал в НАТО е предложил Алиансът да установи военно присъствие в България и Румъния, а мотивът за това е: „заради струпването на руски сили край границата с Украйна“. Това съобщи „Ройтерс“, като цитира списание „Шпигел“. Според германското издание предложението, направено от Тод Уолтърс, който е върховният командващ НАТО в Европа, на практика би разширило мисията Enhanced Forward Presence на алианса, която разположи сили в балтийските страни и Източна Полша.

Ген. Тод Уолтърс, Главнокомандващ въоръжените сили на НАТО в Европа

Според „Шпигел“ ген. Уолтърс е направил предложението по време на видеоконферентна среща с ръководителите на армиите от държавите партньори в алианса.

По данни на изданието планът включва постоянното дислоциране на още хиляди войници и струпване на тежко въоръжение в България и Румъния и на практика би „разширил присъствието на НАТО по границите на Русия“ по югоизточната тангента. НАТО отказа да коментира информацията на „Шпигел“, но „Ройтерс“ отбелязва, че през последните месеци и София, и Букурещ са отправили подобни молби към алианса с призив НАТО да построи още свои военни бази на тяхна територия.

Припомняме, че на срещата си в Брюксел с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в петък премиерът Кирил Петков обяви, че по отношение на Украйна българската позиция е изцяло солидарна с тази на Европа и отбранителния съюз. Петков заговори и за „втори мост над Дунав между Русе и Гюргево“, който щял да послужи за отбранителни цели.

КОМЕНТАРЪТ:

С отбранителна цел се рушат мостове, не се строят. А щом Петков е информирал Столтенберг, че възнамерява да строи мост с военна цел, значи тя е нападателна – за по-бързото придвижване на техниката и войниците, които ще нападнат Русия.

Няма сила в България, която да спре САЩ да правят тук това, което си поискат. Ако ни поискат 10 нови бази, ще ги имат; ако поискат да разположат ядрени ракети на наша територия, ще ги имат. Ако кажат да се хвърлим в бой, за да превземаме Крим, ще се хвърлим. Тази готовност на колониалния ни псевдоелит, добре изградена от янките през последните 32 години и още по-добре мотивирана, вече стана прекалено очевидна и за най-простите. И тази безотказна услужливост, тази безпрекословна подчиненост същите тия наши национални предатели маскират зад кришето „достойно членство“ на България в НАТО. Ужасно обидното е, че липсата на всякакво достойнство тези мекерета назовават „достойнство“. Защо генерал Уолтърс не предложи на Турция засилено военно присъствие на НАТО?

Политическият парадокс остава – в огромната си част българите сме против нашето оръжие да бъде насочено към Русия. А в същото време все си избираме да ни управляват хора, които на драго сърце биха насочили това оръжие към нашата двойна освободителка Русия. И то само за да угодят на западните си господари. Това е положението, драги българи: Отрепки сте щом търпите подобни изроди да се гаврят вече 30 години с националната ви чест. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Парламата взема тези решения. Те ако го вземат това означава че Бг вече не съществува като Държава.

  2. Като гледам в парламента засега единствената патриотична партия е Възраждне. И какъв позорен сарказъм се излива върху Костадинов. Що за народ сме не знам, тези хора са образовани, с предполагаема обща и политическа култура, много от тях знаят и чужди езици е тогава, кое формулира техния необясним бяс, нима искат да се затрием като народ и държава.Какво направиха досега тези, които натрупаха милиони с разни спекулативни номера.Това ли беше пътят на нашето общество към явна нескрита убийствена колонизация.Ще останат ли в паметта на народа ни такива типове като Георги Гергов,Домусчиев, или такива депутати, като тоя, който имал 50 водни централи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *