Наглостта на Борисов няма граници! ЕТО КОЙ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ГЕРБ ! Виж Тук:

Skandalno.net позна кой ще е кандидатът за президент на ГЕРБ! Още преди 6 месеца сайтът, чийто девиз е „Цялата истина“ и е медия, широко известна сред народа с това, че не цепи басма никому, а най-малко пък на силните на деня властимащи политици и бизнесмени, разкри истината за коварния ход, с който срутващата се откъм обществено доверие партия ГЕРБ се надява да остане във властта! Виж Истината по-долу:

Борисов гримасаКандидат-президентската двойка на ГЕРБ  не е ясна все още,  заяви във Велико Търново Бойко Борисов.

И някак между другото вметна,  че вече се колебае  дали самият той да не вземе да се яви на изборите за държавен глава.

Не за друго, а за да спаси България!

Той измънка, че допреди няколко седмици ГЕРБ е имала готова кандидат-президентска двойка, гласувана от всички в ръководството на партията, обаче след кризата в Турция управляващите преосмислили политиката си.

Страната ни е в тежко положение заради несигурността в съседните държави.

Самият Борисов бил изкрънкал от Европейската комисия още 6 милиона евро за опазване на границите ни.

Дали ни ги заради самия него и защото бил убедителен и твърд.

Аз в момента смятам, че начело на България трябва да застане силна и авторитетна личност. Личност, която е обединител на нацията. Личност, която може да се справи с проблемите в размирни времена, каза премиерът, скромно посочвайки себе си.

Затова и ще обявим кандидатурата си за президент през септември. Все още обмисляме. Все още търсим най-добрият вариант за България, каза лицемерно бликащ от патриотизъм премиерът.

Часове по-късно промиването на мозъци по телевизията започна.

Премиерът Бойко Борисов е най-подходящият кандидат на ГЕРБ за президент, заяви по телевизията заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Тя похвали Вожда и обясни, че няма по-достойна фигура от неговата.

Само преди седмица Цвета говореше друго, но явно разчита на късопаметността на електората. И на летните жеги, които са размътили мозъците на избирателите.

Цецка Цачева също обърна плочата и запя друга песен, като заяви най-категорично, че няма да се кандидатира.

Цецо Цветанов направи същото, но със стиснати устни, защото се надяваше президент да става той.

Ходовете на Борисов са съвсем прозрачни.

Както от месеци насам ние от Skandalno.net пишем, ГЕРБ си отива! ББ и компания напускат властта, защото САЩ свали доверието си от тях. А без парите на Америка и соросоидните фондации, които изкуствено помпаха рейтинга на ГЕРБ – от няколко месеца насам доверието в партията главоломно спада.

ББ няма друг изход, освен да се кандидатира за президент.

Иначе ще бъде изритан от хората и ще му се наложи пак театрално да вдига кръвно и да влиза в болница.

Така че кандидатурата на Бойко Борисов за президент е 100 %-ова – като единствен изход за партия ГЕРБ пак да се докопа до властта – с фалшивите бюлетини и манипулациите на Цецовото МВР естествено!

И така ще стане… Ако го допуснем!

Щом и Бареков подкрепи кандидатурата на Борисов… Народе, спри да бъдеш стадо! Събуди се! …И излез по улиците! Skandalno.net

Още преди 6 месеца ние от Skandalno.net писахме, че кандидатът за президент на ГЕРБ ще е Бойко Борисов! Виж линкове към въпросните статии ТУК:

http://skandalno.net/луд-ли-е-бойко-борисов-борисов-сменя-а-170197/

И ТУК:

http://skandalno.net/бойко-борисов-изревнува-слави-виж-пор-169273/

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

    • До Месара:
      Алоо, Месара, стига с тия платени и глупави коментари !!!

  1. Голям хитрец тоя банкянски тарикат.Спасител на нацията! Народът се чуди как да се отърве от него, той ще го спасява!Наглец!

  2. Факт! Кандидатира се най-безцеремонно, а избраната двойка я срита в ъгъла на ГЕРБ. Цецка ли беше, Цецко ли, няма да разберем никога

  3. Интересно, а ако не познаете, вие от сканделно. нет ще имате ли честта и доблестта да се извините публично на малкото си читатели, че единственото, което правите е да сеете злоба и омраза и да ги занимавате с глупости?! Едва ли!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *