Ася Капчикова Изплака: Засипват ме с Оферти за С*кс!

Ася готинаАся Капчикова призна, че различни мъже непрекъснато я атакуват с неприлични предложения.

Завършилата философия в Софийския университет красавица от Девин стана популярна, след като се окичи с титлата „Мис Плеймейт 2015“ и едновременно с това стана ясно,  че  е тайното гадже на Криско.

Докато беше с рапъра, мъжете само се облизваха, но когато се разчу за раздялата им, самците наскачаха на ритуално ухажване или като родени ловци и се опитаха да превърнат в свой трофей.

Ася не е типичната плеймейтка, тъй като няма силикон и не иска да си слага.  Единственото естетично подобрение по нея е хиалуроновата киселина в устните. Това допълнително изостря апетита на мераклиите, на които им е писнало да опипват силиконови прелести.

„Всяка красива жена получава всякакви неприлични предложения. Естествено аз малко повече, тъй като имам  титлата „Мис Плеймейт“. Изобщо не обръщам внимание на ухажорите. Напоследък нещата станаха още по-тежки, мераклиите се множат непрекъснато и е малко досадно да те свалят разни чичковци с изкуствени усмивки, но се оправям. Отрязвам ги и продължавам напред“ – категорична е Ася.

Тя си е поставила ясни житейски цели и те не включват роля на любовница на преуспяващ тлъст и плешив бизнесмен.

Много дами биха били щастливи да си намерят Чичко Паричко, но Капчикова се цели доста по-нагоре и навярно ще успее.

Тя наистина не е типичната плеймейтка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Има търговска ниша, На сергията си изложила стока, намират се и клиенти за стоката! В края на краищата, това не е картина на стената в Ермитажа или Лувъра. Но и за картините има мераклии да ги притежават на всяка цена! Знаеш ли каква е разликата обаче!? НЕ? Ами и след зо и след 300 картините в Ермитажа и в Лувъра ще имат стойност; какво ще стане със стоката която си постнала на сергията. Сега, драга те искат и ти бягаш, след 30 години ти ще искаш но тогава те ще бягат

  2. да не повярва човек че има толкова много пропаднали мъже аз не бих се прежалил с тази даже и пари да ми дава

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *