Михаил Константинов стигна дъното: Не е важно колко милиарда са Откраднали ГЕРБ! Сега е Важно да се обединим! Виж Тук:

Известният като мерудия на всяка манджа български математик професор Михаил Константинов направи невероятно откритие днес, след патриотичното изказване на Доган.

Принципно верните думи на почетния председател на ДПС, че една земя ни е хранила, че сме един народ и не бива да се делим на турци и българи, а просто на хора с равни права, родени в една и съща държава, Константинов изтълкува като: „Не е важна корупцията, а е важна целостта на България“. И никой така и не разбра каква връзка имаше това с изказването на Ахмед Доган.

На първо четене излиза, че българите не трябва да се притесняват, че политиците крадат и то като за световно, а от факта, че могат да изпаднат под влиянието на Турция. Затова да не обръщат внимание колко милиарда изтеглиха ГЕРБ и къде са потънали, а да се обединим срещу ДОСТ.

Но, професоре, язък ви за титлите! Как може да убеждавате цял един народ, че не е важно дали политиците са честни или не? И каква е връзката между кражбите и патриотизма? Или твърдите, че колкото по- корумпирани са горе – в правителството и парламента, толкова по-голямо родолюбие ги обхваща?

А не е ли по-вярна, професоре една друга максима: Щом си свикнал да продаваш съвестта си за пари, то нищо не може да ти попречи да продадеш и държавата си?!

Ние от Skandalno.net не разбираме няма ли в тази държава капацитети и специалисти по съответните хуманитарни казуси, та телевизиите се избиват да канят професора-математик в предавания по всички теми и особено гербоугодните.

Впрочем ето какво каза проф. Константинов в различни тв. стузиа само през последната една седмица:

„Възможен е неочакван обрат в изборите. ГЕРБ печели от скрития вот“. Кой скрит вот, бе, професоре? На мъртвите души ли, за които писахме онзи ден ли? ВИЖ ТУК Даже с тях ГЕРБ пак губи.

„До два месеца на границата ни с Турция се стоварват 50 хиляди главорези!“ Страшна работа! Обаче пък ако изберем ГЕРБ, джихадист няма да стъпи у нас, защото хората на Бойко знаят как да охраняват България. /С изтърбушена и недовършена ограда и без граничари, но това са подробности. Важното е да плашим народа!“/

„Няма да има нови предсрочни изброи в България, политиците се охарчиха“. Хм… Как го изчисли това математикът? Може би са му намалили хонорарите? Или пак се подмазва на работодателите си от соросоидната Бойкова партия, като твърди, че ще спечелят изборите и няма да драпат за нови. Въпреки че ще се случи точно обратното и вече децата го знаят.

Проф. Константинов стигна дотам, че призова НАТО да окупира България, за да ни пази от руската агресия!

Има ли смисъл да повтаряме всяка „мъдрост“ на професора? Те са все от същия вид. Единия път твърди, че вотът от Турция няма значение и да не му обръщаме внимание, а другия път- че е опасен. Според посоката на вятъра за деня той изрича прогнози, които никой не си дава труда после да провери сбъднали ли са се или не. Ние от Скандално.нет обаче помним как въздесъщият професор ден преди президентските избори се зарече, че Цецка ще спечели с убийствено голям вот, а тя падна с 30 %.

На българите им омръзна едни и същи лица да ги лъжат от екрана. Дойде им до гуша от професора, който вместо да си гледа математиката, се е превърнал в платен герберски манипулатор, вярващ си, че някой му вярва.

Искаме нови хора! И в политиката и по телевизията.

Писна ни от изтъркани физиономии, които късат по чифт обувки на месец, да прехвърчат от интервю на интервю и от лъжа на лъжа, само за да си оправдаят грантовете.

И… не сте прав за кой ли път, професоре!

Корупцията е равна на робство, а ние не искаме да сме роби и заложници едновременно!

Не искаме и да ви слушаме малоумните платени разсъждения.

Дайте път на младите.

Дори най-чистата салфетка се изтърква, когато бърше неподходящия за*ник.

Впрочем салфетка ли казахме?

Думата е парцал! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Този защо не си копае градинката на вилата. На 70 години мерси за акъла му, имаме си собствен

  2. Професорът,с право наречен „на всяка манджа мерудия“, нахално и право в очите ни признава,че и той намазва от крадените пари! Безочието и наглостта на блюдолизците , премина всякакви граници!

  3. Забравете за професор Константинов, това е човек на статуквото, не забравяйте! Но е далеч по-умен от ментора си – Бойко Борисов!

  4. Аман от такива мухлясали професори нагаждачи От екрана ми вони на мърша когато гледам професори като неграмотният математик простак Константинов и историк пачавра на боко и въобще Димитров .Вероятно тези телевизии имат голям интерес от тях и Иван Нейков,Харпарцунян,Каролев пинокио,Кошлукови всички социолози ако има възможност ще спят по студията за да облъчват обрулените хора.

  5. Този плазмодий с професорска титла преди години беше купен от боко,който го назначи за шеф на преброителите на изборните резултати с тлъста заплата.Не е само той. антон тодоров,яне янев и други.Подли и продажни души,отвратителни….

  6. Приятели,
    .
    Така е… Пише го на най-важните места – на билбордовете, на бикините…, тоалетната хартия, водката с 11 градуса алкохол, даже и в Корана го пише…:
    – „ЕДИН Е БАЙ ХОЙ , НЯМА ДРУГ БАЙ ХОЙ, ОСВЕН БАЙ ХОЙ И САМИЯТ БАЙ ХОЙ Е… СОБСТВЕНИЯ СИ ПРОРОК…!!!
    .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *