Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

СКАНДАЛ! 1 МЛН. МЪРТВИ ДУШИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ с помощта на Американското посолство! Предрешени ли са Изборите! Виж Тук:

Bojko-Borisov1Дори  знаменитият руски писател Николай Василиевич Гогол, докато е писал своя класически роман „Мъртви души“, не е предполагал, че българската парламентарна практика ще надмине хиляди пъти описаната от него гротеска! Защото сътворената от ГЕРБ зловеща машина за лъжи, измами и изборни манипулации днес надминава хилядократно представите на бедния велик руски автор.

Ако описаните от Гогол мошеници са скривали по 600 – 700  мъртви души, които са отчитали като живи, и са получавали държавна субсидия за тях, то днешните „демократично“  управляващи, гербаджийски МОШЕНИЦИ НА КВАДРАТ, скриват от народа вече 10 години, не 1 000, нито 10 000 „мъртви души, а 800 хиляди граждани, които отдавна не са в България!!!

Тази цифра е над 1 000 пъти по-голяма от Гоголевата.

На парламентарните избори през 2014 г. официално обявената цифра на избирателите бе 6 900 000. От тях 1 070 000 гласуваха за ГЕРБ.

Сега ще ви припомня проблемът с  нашенските „мъртви души“. Това са български граждани,  които живеят в чужбина, или са починали, но не са махнати от избирателните списъци в България.

БСП и Патриотите отдавна настояват тези „мъртви души да бъдат изличени от избирателните списъци, но управляващото доскоро герберо-реформаторско мнозинство умишлено протака и не прие никакво решение по щекотливата тема.

Ако махнем тези 800 000  „мъртви души“, тоест, български граждани, които са в чужбина, но се водят гласоподаватели в България, то цифрата 1 070 000 гласували за ГЕРБ на предишните парламентарни избори драстично намалява. Защото никой вече не се съмнява, че ГЕРБ от 10 години насам идва на власт единствено и само качен върху гърбовете на тези „мъртъвци“!!!

Мъртви души гласуват за ГЕРБ или Борисов като Иисус - възкресява мъртвите си "симпатизанти"!

Мъртви души гласуват за ГЕРБ или Борисов като Иисус – възкресява мъртвите си „симпатизанти“!

Следователно, ако извадим от 1 070 000 гласували за ГЕРБ през 2014 г. 800 000 несъществуващи в страната избиратели, то остава за прехвалената, гербаджийска,  „най-голяма“ партия в България да са гласували РЕАЛНО едва 250 000 души.

Кои са тези 250 хиляди реални избиратели и поддръжници на Бойковата партия? Това са единствено и само лапачите около ГЕРБ- държавните служители, обръчите от фирми около властта, пряко и косвено зависимите и заинтересовани от това ГЕРБ да е на власт – на всяка цена!

Какво ще се случи на тези избори:

Дори ако към лапачите прибавим организираният от сивия кардинал Цветанов платен цигански вот , то изборният резултат за ГЕРБ едва ли ще надмине стотина хиляди гласа. Такива са реалните и легитимни цифри в подкрепа на ГЕРБ към момента. Но ако сложим в сметката и гласовете на работниците на фирмаджии-мижитурки, опитващи да се подмажат на всесилните довчера Борисов и Цветанов, за да лапнат някоя евро-субсидия, то броя на подкрепилите Бойко се удвоява и става 200 хил. Ако към тях прибавим и 200 – 250 хиляди от „мъртвите души“, защото този път изборите ще се гледат под лупа от наши и международни наблюдатели (включително руски- б.р.), и няма да може да се „използват“ всички „чужденци“,  то излиза, че партията-майка ще събере не повече от 650 – 700 хиляди гласа подкрепа.

Нека да видим сега колко процента е това от 6 900 000 избиратели. Ами, цифром и словом около 10 % от имащите право на глас граждани на България.

На практика излиза, че 6 200 000 български граждани не искат да гласуват за „дълбоко посредствения и тъпоумен интригант“ Борисов. (Тези определения за Борисов този път не са на Skandalno.net, а на американски журналист, носител на „Пулицър“ -б.р.)

Тоест, 90% от хората в България не искат нито Борисов, нито Цветанов, нито ГЕРБ в управлението, точно както през ноември не пожелаха Цецка Цачева за президент!

При наличието на такива, катастрофални за партията-държава, цифри, в ход влизат най-различни мръсни внушения и действия на отчаяните Борис-Цветановци да се задържат във властта.

Като например:

Армията от пиари и тролове на ГЕРБ от седмици насам се опитва да пробута в публичното пространство внушението, че няма смисъл да се гласува за други, освен за ГЕРБ, защото всичко вече е предрешено от Американското посолство и Борисов. Че от българите нищо не зависи, защото друг брои гласовете в Централната избирателна комисия и т.н.

Но ПРЕДРЕШЕНА ли е наистина Служебната победа на ГЕРБ?  КАТЕГОРИЧНО НЕ! Истината е тъкмо обратното. ГЕРБ се срива.

Защото да се манипулират едни избори може по много начини: Може да се плаща на гласоподаватели, да се предизвиква корпоративен вот, да се подправят секционни протоколи, да се влачат чували с бюлетини…

Но едно нещо не може да се подправи по никакъв начин. И това е спонтанният, масов протестен вот на онези 90% от гражданите, които са против ГЕРБ и искат промяна към по-добро.

Ако всички те излязат и гласуват, то процентите на Борисовата псевдо-партийка наистина ще са около 10, а може и по-малко.

Тогава ГЕРБ  ще се срутят и тази клиентелистка партия, чиито лидер е американски агент на влияние, ще си отиде завинаги.

Но за да стане това, трябва в деня на изборите да не ходим за… „гъби“, а да се дотътрим до избирателните урни. Защото там се кове бъдещето на България!

И без това, на тези избори за втори път вотът е задължителен, и част от хората, така или иначе, ще отидат до урните.

Но ако всички гласуваме, вотът не може да бъде ПОДПРАВЕН! И не може да бъде ПРЕДРЕШЕН!

И тогава, само тогава, когато излезем всички заедно, гласът на народа наистина ще стане ГЛАС БОЖИЙ!…    И ЩЕ БЪДЕ ДЕН – ДЕН ПЪРВИЙ!!! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за СКАНДАЛ! 1 МЛН. МЪРТВИ ДУШИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ с помощта на Американското посолство! Предрешени ли са Изборите! Виж Тук:

 1. Без Коментар Отговор

  03.11.2016 в 2:23

  цялото население на България месец преди изборите е 6 885 000 души, от които право на глас би трябвало да имат точно 5 642 000 души (възрастовата група над 18 години). Но в избирателните списъци са включени много повече български граждани – 6 869 809 души. Този брой на избирателите е почти равен с броя на цялото население на България, минимална разлика от 15 000 души, което е напълно абсурдно от гледна точка на логиката и статистиката. Излиза, че броят на избирателите в избирателните списъци не е коректен, той е с 1 227 000 души по-голям от хората над 18 години в България.

 2. rosen Отговор

  13.03.2017 в 16:54

  Отново си ударил десетката Ивчо-БРАВООООО!

 3. румен стоянов Отговор

  13.03.2017 в 20:45

  ХА-ХА-ХА…
  .
  Приятели,
  .
  Наскоро народа Възропта, беше готов за Бунт и не избра за президент Популистката “магарица” и… Популистите Пак се отказаха от властта…!!! Българските Популистки партии, членове на Европейската Популистка Партия (итал. “попули” – народ), ГЕРБ и Реформатори, застанаха с “твърдо” намерение, зад наведения от тях до земята българския Народ…!
  И…
  Явно са преживели Дълбок Популистки Катарзис и искат пак да управляват за да “надградят” бедността, глада и загиването на нацията и държавата ни, за което с избора си за Президент народа открито им показа, че ги Мрази…!!!
  .
  Днес Вожда на българските популисти “Бай Хой” (…както те самите си го наричат…), патетично заявява…:
  – Народа е против покровителстваната от нас циганска престъпност, нелегална миграция, “хибридните” войни които водихме срещу приятели и Чудовищната Наша корупция – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа е против приетите от нас пръстовите отпечатаци и неизгодните за България “търговски” договори – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа и против нашето решение за мин. Пенсии от 164 лв. и иска да са равни на прага на бедност от 314 лв. – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа изрева “кански”, заради съсипаните от нас правосъдие, полиция и армия, пречещи ни да Крадев в индустриални мащаби Европари – днес и ние сме против себе си…!
  – Лекарите са против приетата от нас здравна карта – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа е против саботираните от нас български енергийни проекти за Евтин ток и газ – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа и против нашето решение мин. Заплата от 460 лв. и иска да са равни на Социалния минимум (днес – 640 лв.) – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа се надигна и ни свали от власт защото Не разкриваме работни места и Гоним с глад българите в чужбина – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа се надигна и ни свали от власт защото изтеглихме 27 милиарда заеми и лихви за негова сметка – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа ни псува, че тока и газа, хем ги няма, хем ще поскъпват, че проспахме фалита на КТБ и няКой открадна 10 милиарда лева – днес и ние сме против себе си…!
  .
  Накратко – Ако народа ни ненавижда за правеното от нас до сега – днес и ние сме против себе си… и обещаваме, ЧЕ ЩЕ НАДГРАЖДАМЕ НАПРАВЕНИТЕ ОТ НАС ДИВАЩИНИ…!!!
  .
  И ТОЧНО ТЕЗИ ИЗРОДИ НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ МОЖЕЛИ И ИСКАТ ПАК ДА НИ „УПРАВЛЯВАТ“/КРАДАТ…!!!
  .
  – ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ…???
  .

 4. Чудя_се _аз Отговор

  14.03.2017 в 5:26

  Тогава защо червен КОЛЬО,ЮРи асланов, кънчо, андреи и другите червени шамани дават относително равенство?

 5. Ани Отговор

  15.03.2017 в 14:39

  „Тези 800 000 „мъртви души“, тоест, български граждани, които са в чужбина, но се водят гласоподаватели в България“ са български граждани с право да гласуват независимо къде се намират! Хайде не бързайте да ни махате, че може да се върнем някой ден.

  • Петърчо Отговор

   15.03.2017 в 21:25

   Какче, за съжаление нищо не си разбрала от статията. Става въпрос за български граждани, които от десетилетия живеят в чужбина и някои от тях си гласуват от там, но тук ги водят отделно и прибавят механично гласовете им към герб без да са гласували.аре малко по-сериозно четете преди да коментирате.

 6. hristo nedelchev Отговор

  20.04.2017 в 8:35

  V Zeliat Sviat Politikata e pokazatel za Parichno Predstaviane s Vsevuzmojni Varianti za Upravlenie Koiato polzva Korupzioni Uslovia v Vsiako Napravlenie v Sistemata na Bankovite i Imotnite Lichni Oblagi za Smetka na Gladuvashtite hora Tova e Grubnak na silata na Pokazatelno upravlenie Predizvikvaneto na Voini i unishtojavane na Zeli durjavi e pokazatel za Prustovo Otpechatashno Dokazvane i posochvane za Likvidazia na Jivia Sviat na Zemiata s strogo opredeleni regulirashti normi..Bogatia Chovek stava s Chujdi pari i Chujd trud toi se predstavia kato Bog a v sushtnost e DIA,,VOL…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *