СКАНДАЛ! 1 МЛН. МЪРТВИ ДУШИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ с помощта на Американското посолство! Предрешени ли са Изборите! Виж Тук:

17

Bojko-Borisov1Дори  знаменитият руски писател Николай Василиевич Гогол, докато е писал своя класически роман „Мъртви души“, не е предполагал, че българската парламентарна практика ще надмине хиляди пъти описаната от него гротеска! Защото сътворената от ГЕРБ зловеща машина за лъжи, измами и изборни манипулации днес надминава хилядократно представите на бедния велик руски автор.

Ако описаните от Гогол мошеници са скривали по 600 – 700  мъртви души, които са отчитали като живи, и са получавали държавна субсидия за тях, то днешните „демократично“  управляващи, гербаджийски МОШЕНИЦИ НА КВАДРАТ, скриват от народа вече 10 години, не 1 000, нито 10 000 „мъртви души, а 800 хиляди граждани, които отдавна не са в България!!!

Тази цифра е над 1 000 пъти по-голяма от Гоголевата.

На парламентарните избори през 2014 г. официално обявената цифра на избирателите бе 6 900 000. От тях 1 070 000 гласуваха за ГЕРБ.

Сега ще ви припомня проблемът с  нашенските „мъртви души“. Това са български граждани,  които живеят в чужбина, или са починали, но не са махнати от избирателните списъци в България.

БСП и Патриотите отдавна настояват тези „мъртви души да бъдат изличени от избирателните списъци, но управляващото доскоро герберо-реформаторско мнозинство умишлено протака и не прие никакво решение по щекотливата тема.

Ако махнем тези 800 000  „мъртви души“, тоест, български граждани, които са в чужбина, но се водят гласоподаватели в България, то цифрата 1 070 000 гласували за ГЕРБ на предишните парламентарни избори драстично намалява. Защото никой вече не се съмнява, че ГЕРБ от 10 години насам идва на власт единствено и само качен върху гърбовете на тези „мъртъвци“!!!

Мъртви души гласуват за ГЕРБ или Борисов като Иисус - възкресява мъртвите си "симпатизанти"!
Мъртви души гласуват за ГЕРБ или Борисов като Иисус – възкресява мъртвите си „симпатизанти“!

Следователно, ако извадим от 1 070 000 гласували за ГЕРБ през 2014 г. 800 000 несъществуващи в страната избиратели, то остава за прехвалената, гербаджийска,  „най-голяма“ партия в България да са гласували РЕАЛНО едва 250 000 души.

Кои са тези 250 хиляди реални избиратели и поддръжници на Бойковата партия? Това са единствено и само лапачите около ГЕРБ- държавните служители, обръчите от фирми около властта, пряко и косвено зависимите и заинтересовани от това ГЕРБ да е на власт – на всяка цена!

Какво ще се случи на тези избори:

Дори ако към лапачите прибавим организираният от сивия кардинал Цветанов платен цигански вот , то изборният резултат за ГЕРБ едва ли ще надмине стотина хиляди гласа. Такива са реалните и легитимни цифри в подкрепа на ГЕРБ към момента. Но ако сложим в сметката и гласовете на работниците на фирмаджии-мижитурки, опитващи да се подмажат на всесилните довчера Борисов и Цветанов, за да лапнат някоя евро-субсидия, то броя на подкрепилите Бойко се удвоява и става 200 хил. Ако към тях прибавим и 200 – 250 хиляди от „мъртвите души“, защото този път изборите ще се гледат под лупа от наши и международни наблюдатели (включително руски- б.р.), и няма да може да се „използват“ всички „чужденци“,  то излиза, че партията-майка ще събере не повече от 650 – 700 хиляди гласа подкрепа.

Нека да видим сега колко процента е това от 6 900 000 избиратели. Ами, цифром и словом около 10 % от имащите право на глас граждани на България.

На практика излиза, че 6 200 000 български граждани не искат да гласуват за „дълбоко посредствения и тъпоумен интригант“ Борисов. (Тези определения за Борисов този път не са на Skandalno.net, а на американски журналист, носител на „Пулицър“ -б.р.)

Тоест, 90% от хората в България не искат нито Борисов, нито Цветанов, нито ГЕРБ в управлението, точно както през ноември не пожелаха Цецка Цачева за президент!

При наличието на такива, катастрофални за партията-държава, цифри, в ход влизат най-различни мръсни внушения и действия на отчаяните Борис-Цветановци да се задържат във властта.

Като например:

Армията от пиари и тролове на ГЕРБ от седмици насам се опитва да пробута в публичното пространство внушението, че няма смисъл да се гласува за други, освен за ГЕРБ, защото всичко вече е предрешено от Американското посолство и Борисов. Че от българите нищо не зависи, защото друг брои гласовете в Централната избирателна комисия и т.н.

Но ПРЕДРЕШЕНА ли е наистина Служебната победа на ГЕРБ?  КАТЕГОРИЧНО НЕ! Истината е тъкмо обратното. ГЕРБ се срива.

Защото да се манипулират едни избори може по много начини: Може да се плаща на гласоподаватели, да се предизвиква корпоративен вот, да се подправят секционни протоколи, да се влачат чували с бюлетини…

Но едно нещо не може да се подправи по никакъв начин. И това е спонтанният, масов протестен вот на онези 90% от гражданите, които са против ГЕРБ и искат промяна към по-добро.

Ако всички те излязат и гласуват, то процентите на Борисовата псевдо-партийка наистина ще са около 10, а може и по-малко.

Тогава ГЕРБ  ще се срутят и тази клиентелистка партия, чиито лидер е американски агент на влияние, ще си отиде завинаги.

Но за да стане това, трябва в деня на изборите да не ходим за… „гъби“, а да се дотътрим до избирателните урни. Защото там се кове бъдещето на България!

И без това, на тези избори за втори път вотът е задължителен, и част от хората, така или иначе, ще отидат до урните.

Но ако всички гласуваме, вотът не може да бъде ПОДПРАВЕН! И не може да бъде ПРЕДРЕШЕН!

И тогава, само тогава, когато излезем всички заедно, гласът на народа наистина ще стане ГЛАС БОЖИЙ!…    И ЩЕ БЪДЕ ДЕН – ДЕН ПЪРВИЙ!!! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

17 КОМЕНТАРИ

 1. цялото население на България месец преди изборите е 6 885 000 души, от които право на глас би трябвало да имат точно 5 642 000 души (възрастовата група над 18 години). Но в избирателните списъци са включени много повече български граждани – 6 869 809 души. Този брой на избирателите е почти равен с броя на цялото население на България, минимална разлика от 15 000 души, което е напълно абсурдно от гледна точка на логиката и статистиката. Излиза, че броят на избирателите в избирателните списъци не е коректен, той е с 1 227 000 души по-голям от хората над 18 години в България.

 2. ХА-ХА-ХА…
  .
  Приятели,
  .
  Наскоро народа Възропта, беше готов за Бунт и не избра за президент Популистката “магарица” и… Популистите Пак се отказаха от властта…!!! Българските Популистки партии, членове на Европейската Популистка Партия (итал. “попули” – народ), ГЕРБ и Реформатори, застанаха с “твърдо” намерение, зад наведения от тях до земята българския Народ…!
  И…
  Явно са преживели Дълбок Популистки Катарзис и искат пак да управляват за да “надградят” бедността, глада и загиването на нацията и държавата ни, за което с избора си за Президент народа открито им показа, че ги Мрази…!!!
  .
  Днес Вожда на българските популисти “Бай Хой” (…както те самите си го наричат…), патетично заявява…:
  – Народа е против покровителстваната от нас циганска престъпност, нелегална миграция, “хибридните” войни които водихме срещу приятели и Чудовищната Наша корупция – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа е против приетите от нас пръстовите отпечатаци и неизгодните за България “търговски” договори – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа и против нашето решение за мин. Пенсии от 164 лв. и иска да са равни на прага на бедност от 314 лв. – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа изрева “кански”, заради съсипаните от нас правосъдие, полиция и армия, пречещи ни да Крадев в индустриални мащаби Европари – днес и ние сме против себе си…!
  – Лекарите са против приетата от нас здравна карта – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа е против саботираните от нас български енергийни проекти за Евтин ток и газ – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа и против нашето решение мин. Заплата от 460 лв. и иска да са равни на Социалния минимум (днес – 640 лв.) – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа се надигна и ни свали от власт защото Не разкриваме работни места и Гоним с глад българите в чужбина – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа се надигна и ни свали от власт защото изтеглихме 27 милиарда заеми и лихви за негова сметка – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа ни псува, че тока и газа, хем ги няма, хем ще поскъпват, че проспахме фалита на КТБ и няКой открадна 10 милиарда лева – днес и ние сме против себе си…!
  .
  Накратко – Ако народа ни ненавижда за правеното от нас до сега – днес и ние сме против себе си… и обещаваме, ЧЕ ЩЕ НАДГРАЖДАМЕ НАПРАВЕНИТЕ ОТ НАС ДИВАЩИНИ…!!!
  .
  И ТОЧНО ТЕЗИ ИЗРОДИ НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ МОЖЕЛИ И ИСКАТ ПАК ДА НИ „УПРАВЛЯВАТ“/КРАДАТ…!!!
  .
  – ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ…???
  .

 3. Тогава защо червен КОЛЬО,ЮРи асланов, кънчо, андреи и другите червени шамани дават относително равенство?

 4. „Тези 800 000 „мъртви души“, тоест, български граждани, които са в чужбина, но се водят гласоподаватели в България“ са български граждани с право да гласуват независимо къде се намират! Хайде не бързайте да ни махате, че може да се върнем някой ден.

  • Какче, за съжаление нищо не си разбрала от статията. Става въпрос за български граждани, които от десетилетия живеят в чужбина и някои от тях си гласуват от там, но тук ги водят отделно и прибавят механично гласовете им към герб без да са гласували.аре малко по-сериозно четете преди да коментирате.

   • da tohno taka koito sa v 4ozbina i nesa glasyvali za gerp aaaaa gi vodat 4esa glasyvali i za TOVA GERPBERITE VZIMAT VLASTA SAS POSLANIKA SAWTO I VAV TYRSIA PROBLEMA DETO ZASTRELAXA POLANIHKATA ZA RA DI TOVA KADE OSTANA XA MAWINKITE PARI NAMAT AAAA A PO 9 ZAPLATI IMA DA VZEMAT ZA 3 MESESA
    NA VAS VI TRABVA VAREWNA VOINA INA 4E WESI ROBUVATE OWE

  • Докато сте навън защо гласувате като не искате да седите тук на този геноцид ???

  • AZ IM GO NAPOMNIAM VSEKI DEN, CHE AKO NIE SE VARNEM OT CHYJBINA „““ NIAMA DA E TAKA , KAKTO E SEGA „““.V MOMENTA SAM V BG SLED 26 GOD. V CHUJBINA SE PENSIONIRAH I DA VI KAJA , TIA TUK NE RABOTIAT NITO DARJAVNICI NITO NARODA , TE PROSTO NE ZNAIAT DA RABOTIAT , VZEMAT SE “ BOLNICHNI OT 6 – 8 MESECA VSIAKA GODINA “ , PALNA TRAGEDIA E TUK .

 5. V Zeliat Sviat Politikata e pokazatel za Parichno Predstaviane s Vsevuzmojni Varianti za Upravlenie Koiato polzva Korupzioni Uslovia v Vsiako Napravlenie v Sistemata na Bankovite i Imotnite Lichni Oblagi za Smetka na Gladuvashtite hora Tova e Grubnak na silata na Pokazatelno upravlenie Predizvikvaneto na Voini i unishtojavane na Zeli durjavi e pokazatel za Prustovo Otpechatashno Dokazvane i posochvane za Likvidazia na Jivia Sviat na Zemiata s strogo opredeleni regulirashti normi..Bogatia Chovek stava s Chujdi pari i Chujd trud toi se predstavia kato Bog a v sushtnost e DIA,,VOL…

 6. ХИПОТЕЗАТА, че хората АКО гласуват близо 100%, ГЕРБ ще се срине, НИЩО НЕ РЕШАВА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ на страната ни. Защото ако не е ГЕРБ, ще е БСП, които са СЪЩАТА мафия и ще правят същите гламотии. Нима не ги помните преди това? Те се СМЕНИХА ФРАЗЕОЛОГИЯТА, но идеологията (на празните приказки и обещания) – не. Те също са ОЛИГАРСИ и мафиоти, техните кадри по места също са КЛИЕНТЕЛИСТИ. Те са в БСП, защото когато тя е на власт ги урежда на службици. СТАНИ ДА СЕДНА. Аз на тия избори гласувах за БСП не защото са по-свестни, а за ПО-МАЛКОТО ЗЛО и да може да махнат ГЕРБ. Ни НИСКАТА ИМ КОМПЕТЕНТНОСТ и ВИСОКОМЕРИЕ ги лиши от тази им роля.

  Решението на проблема не е КОЯ ПАРТИЯ ДА ДОЙДЕ, а КАК ДА УНИЩОЖИМ ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА като ДЪЩЕРЯ на КАПИТАЛИЗМА, т.е. проблемът е КАК ДА УНИЩОЖИМ КАПИТАЛИЗМА, изроден вече в МАФИОТИЗЪМ? Този проблем БСП никога няма да поставят, защото тяхното ръководство са от КАПИТАЛИСТИ и МАФИОТИ.

  • Прав си ,но щом „играеш играта по моите правила’, винаги ще загубиш. Трябва друг подход, примерно пътят на Пиночет.

 7. Интересно е това :Ако аз подам заявка ,че ще гласувам в Лондон заличават ли ме от списъка по местожителство в България? До сега винаги съм гласувал бе предварителна заявка и предполагам че ме е имало в списъците в БГ?!

 8. ДАЛИ СА ВПИСАНИ МЪРТВИ ДУШИ В СПИСЪЦИТЕ МОЖЕ МНОГО ОЕСНО ДА СЕ ПРОВЕРИ ЕГН НА МЪРТВИЯТ ИЗЛИЗА НАПИСАНО С ЧЕРВЕНО МАСТИЛО ОСВЕН ТОВА И ПО ДАТАТА НА РАЖДАНЕТО СЪЩО -НЕ МОЖЕ ЕДИН ЧОВЕК ДА Е РОДЕН 1900ГОДИНА И ДА ГЛАСУВА 2017 ГОДИНА !ЗА ТОВА БРОЕНЕТО НА БЮЛЕТИНИТЕ НЕ Е ШЕГА РАБОТА !ОСВЕН ТОВА СРЕЩУ ИМЕТО ТРЯБВА ДА ИМА И ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА ПРИ СЪМНЕНИЕ !

 9. „ТАЙНИТЕ ПРОТОКОЛИ “ И “ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД“ ОТ НИКОЛА М. НИКОЛОВ – ИСТИНАТА ЗА ЕВРЕЙТЕ И СЪДБАТА НА СВЕТА .
  Из официалната справка за автора :
  „Никола Маринов Николов е български общественик, писател емигрант, политолог. Роден на 30 юли 1920 г. в гр. Видин. Завършва френския колеж в София.
  През 1944 г. участва във Втората св. война като артилерийски офицер и е награден с два ордена за храброст.
  След завръщането му от фронта (1945 г.) е репресиран (въдворен е в Дупница, Радомир, Дирекция на милицията) и попада във Военния затвор в София.
  През 1945 г. е приет в Медицинския факултет на Софийския университет, където учи четири години, след което е принуден да напусне.
  По политически причини е задържан във Видинския, Врачанския и Плевенския затвор, преминава и през лагера „Богданов дол“.
  Изселен е със семейството си в с. Йордан Йовково, Добричко.
  От 1969 г. се установява постоянно местожителство в САЩ. Завършва Портландския щатски университет /Орегон/, със специалности „Централни Европейски науки“ и „Изкуство“. Завършва успешно университетските курсове по политически науки на професор Франк Мънк, преподавател в Сидней /Австралия/, Флорида и Портландсия щатски университет.
  Книгите му „Тайните протоколи“ „Четиредесетте безотговорни дни“ 1944 „Светът под микроскоп“ „Световната конспирация“ I и II част, „Новият ред“ и „Маските на величията“ са преведени на френски, немски, испански, английски, руски, индийски, арабски и турски език.
  Никола М. Николов умира при неизяснени обстоятелства през 1997 г., вероятно отровен.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *