България каза: СВОБОДА ИЛИ ГЕРБ! Социологическо проучване Срина Лъжите на ГЕРБ! БСП ВОДИ И ТО С МНОГО! Виж Тук:

Придворната агенция АФИС реши да наруши забраната на ЦИК за огласяване на социологически проучвания и седмица преди изборите изнесе прогнозни резултати.

Явно агенция АФИС е направила договорка глобата да бъде платена от ГЕРБ, или се надява да мине между капките. И така след дълго мълчание днес се оказа, че БСП води с 31,5%, а ГЕРБ им диша във врата с 31,2 %. Като в изнесените данни въпреки по-малкия си процент ГЕРБ е написан на първо място, а БСП – на второ. Логика няма, но кой ти търси логика, когато Винету е разярен и си плаща за пи-ар масрафа?

Данните бяха излъчени по герберската тв. Канал 3, тъй като основните телевизии все още не смеят да нарушат закона. И се ограничават да подкрепят благодетелите си от ГЕРБ скришно- като услужливо препредават лъжливи информации от герберските… сайтове. И боравят предимно с подвеждащи заглавия, от които излиза, че дори падайки, герберите печелят.

Беше направен и безумният извод, че всичко ще се реши на 26 март! Гениално!

Не е нужно да си социолог, нито врачка, нито пък пророк, за да кажеш, че резултатите ще станат ясни вечерта след изборния ден. Това го знае всеки българин. Лошото е, че дори тези фалшифицирани резултати никак не се нравят на Боко и компания. Затова промиването на мозъци ще продължи до последно.

От АФИС дават последна надежда на поръчителите си от ГЕРБ и ги успокояват, че все още имало голям процент колебаещи се как да гласуват. И намекват, че на 26-ти тази колеблива група от хора изведнъж ще получи просветление и ще се завтурне презглава да пусна бюлетини за Борисов.

В изненадващото проучване подкрепата за Патриотите е паднала под 5 процента, Марешки е с 5 и нещо, ДПС с 8, а четири партии и коалиции са в поза шпагат, като с единия крак са в парламента, а с другия – извън. Тук вече от АФИС са прави. Само че в поза шпагат в момента е целият български народ, защото се чуди с кой крак да ритне социолозите отзад – с левия, или с десния.

 

Днешното проучване силно противоречи на казаното само преди няколко дни от група анализатори и политолози. Те пък заявиха, че едната партия ще вкара 70 депутата, а другата 80, но не посочиха коя ще има повече, за да спазят закона. Както и да го смятаме, това по никакъв начин не се явява разлика от 0,3 %, а от много повече!

Същите анализатори посъветваха политиците да излъчат експертно правителство. И понеже българинът отдавна се е научил да чете между редовете, му стана ясно, че повечето депутати ще са БСП, защото ако печелеше ГЕРБ дори с 1 %, никой не би посмял да съветва Бащицата да не прави правителство, макар и на малцинството. Борисов би се коалирал и с Дявола, само и само да запази трона си.

Всъщност днешното социологическо проучване на АФИС се равнява на достоверността, която има бас, хванат в селска кръчма на петата ракия. То е последният опит на платените социолози за реверанс към Борисов, пък и да си дозаработят вече получените от него пари.

Има едно друго проучване, до което Skandalno.net се добра, но то никога няма да види бял свят по обясними причини. В момента БСП води на ГЕРБ с 8,7 процента. Плюс минус 1 % социологическа грешка. И именно то е реалната социологическа прогноза, защото:

На хората им дойде до гуша от Борисов и неизпълнените му обещания.

Дойде му до гуша от наглост и лъжи! От тупане в гърдите, където кънти на кухо.

От метани и продажба на националните интереси и достойнство.

Затова днес един лозунг обединява последните надежди на изстрадалите българи:

Свобода или…ГЕРБ!

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Приятели,
    .
    Така е… Пише го на най-важните места – на билбордовете, на бикините…, тоалетната хартия, водката с 11 градуса алкохол, даже и в Корана го пише…:
    – „ЕДИН Е БАЙ ХОЙ , НЯМА ДРУГ БАЙ ХОЙ, ОСВЕН БАЙ ХОЙ И САМИЯТ БАЙ ХОЙ Е… СОБСТВЕНИЯ СИ ПРОРОК…!!!
    .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *