Мирян Костадинов няма да мъчи повече слуха на зрителите от Х фактор

Миран елимУличният певец Мирян Костадинов си тръгна снощи от Х фактор след неубедително представяне на елиминациите.

Той направи опит да разчувства публиката с „Облаче ле бяло“, но песента му изигра лоша шега, тъй като е за певец с по-висок диапазон на гласа и по-голяма чувственост на тембъра. Така журито най-после намери начин да накара певеца да си тръгне и дори менторката му Мария Илиева не намери точните думи да го защити, а се измъкна с това, че бил фин и ненатрапващ се и не всеки можел да оцени музиката му.

От доста време зрителите роптаят как от предаването си тръгват талантливи участници, а Мирян минава между капките и нито веднъж досега не е стигал до финал.  Два слуха свързват оставането му в шоуто и изхвърлянето на други участници вместо него. Единият е гореща връзка с Мария Илиева, която не искала да се раздели с поредната си играчка във формата, а другият  гласи, че зад гърба на участника стои мощна фирма от Севлиево, която е рекламодател в предаването. И че Маги Халваджиян харесвал повече парите, отколкото справедливото оценяване на „факторите“.

Така или иначе Мирян не можеше да остане повече, защото наближава финалът. Той се издъни с „Облачето“, а не по-малко се издъни и опонентът му Георги Бенчев, който се опита да пее някакъв измислен от самия него химн на Поморие.

Зрители коментираха, че ако двамата се бяха явили с тези песни на кастинг нямаше да ги вземат в предаването, камо ли да стигнат до ефир.

Х фактор тази година си взе доста дълга ваканция и необичайно ще завърши в началото на февруари, а през март ще започнат три нови риалити състезания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7zdk7Ojj_uo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *