Шок! Саня Армутлиева пуска ръка на момчетата

Саня АмуртлиеваПродуцентката на млади таланти  – Саня Армутлиева, която е  жури и ментор на най-гледаното музикално риалити Х фактор, започна да се държи доста фриволно, коментират колеги и зрители.

На кастингите тя се държеше като строга даскалица, пресичаше възторга на Мария Илиева и режеше кандидатите като кисели краставички. Дори се гавреше с някои от мераклиите и ги питаше защо изобщо са дошли да се излагат. Към момичетата обаче беше доста по-строга, отколкото към момчетата. Тогава това не направи впечатление, защото при много от явилите си журито или отсъди прибързано, или просто се отегчаваше от слабите изпълнения.

Нещата обаче се промениха, когато кастингите свършиха и Маги Халваджиян разпредели Саня като ментор на момчетата до 25 години. Рафи двойникНякои от нейните участници са доста под 25 и тя почти майчински започна да ги наставлява и да ги обучава. Като понякога обучението беше с прегръдка.

Сега тя не изтъква толкова гласовите им данни, колкото сексапила им. Вижте ги колко са секси – те са новите символи на българската музика, вика тя от стола си и хвърля във възторг дамската публика. Продуцентката не само твърди, че са секси, но и при всяка възможност тича на сцената, прегръща ги, гушка ги и даже според зрителите ги опипва.

Нормално е един ментор да се сближи с участниците, но докато Мария Илиева, Любо и Заки спазват определена дистанция и пак ги прегръщат, но съвсем приятелски, при Саня има нещо обсебващо в прегръдките. Дали пък не си пада по момченца, питат се зрителите и се заричат да търят отговора, като внимателно наблюдават поведенито й в следващите епизоди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RcgqekiSNmA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *