Поли Генова сърдита на Х фактор, влиза във ВИП Брадър напук

0

Поли ГеноваПоли Генова е първата звезда, която официално е подписала договор да  влезе в новото издание на „ВИП Брадър“.

Тя се надяваше да я поканят отново за жури в Х фастор, откъдето всъщност стана известна, а не от участието си в Евровизия. Продуцентите обаче имат други планове и вече си намериха жури от почти непопулярни но сериозни имена, за да не повтарят картинката от предишното издание. Поли беше добър ментор, но клюка ги вкара с победителя Рафи в едно легло и оттам авторитетът й в предаването се разклати и не желаят втори път да рискуват с нея.

Поли обаче не се притеснява особено. В Брадъра тя ще вземе много повече пари, а като нищо и може да го спечели, защото има благ характер, широка усмивка и е доста общителна и контактна. Тя няма да създава конфликти, няма да се дели на групи, даже може да намери сили и да изслуша излиянията на професор Юлиян Вучков. Поли и РафиСамата певица твърди, че не й пука, че ще е затворена и 24 часа под наблюдението на камери, а както се оказа и под пряко външно наблюдение в стъклената къща. Поли отлично знае, че човек, който влезе в риалити формат, може да стане много симпатичен на публиката, да му се вдигне рейтингът, а кариерата му да скочи рязко нагоре. Всичко зависи от това как ще се държи с другите, доколко ще успее да сдържа емоциите си и дали има нещо интересно за разказване, някаква интрига, която да се реши вътре в предаването. Тя е позитивен човек и ще спечели зрителите на своя страна. Приятелят й Вернер е готов да се раздели с нея за два месеца, хем ще е сигурен, че тя няма да му кръшне и ще му е вярна, защото Големият брат ще бди вместо него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TwH2VU7Vqss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *