Тачо ще става пак татко, но не на бебе от Жени

Жени Тачо скандал бираСтефан Манов – Тачо ще става татко за втори път! Новата му приятелка  Дани Димитрова е в първите месеци от своята бременност, твърди ХотАрена.

Сайтът пък научил новината от свой сигурен, но анонимен източник.

Новото му гадже  беше на детския щанд в мола и разглеждаше дрешки  за новородени бебета. Тачо не беше с нея, но тя не спираше да говори с някого по телефона и да се съветва, докато разглежда стоките в детския магазин. Още е в първите месеци и изобщо не й личи“, убеден е очевидецът на случката. Той обаче смята, че моделката е избрала доста лоша партия в лицето на алкохолизирания и агресивен  Тачо.

Връзката между Манов и Дани Димитрова започна малко след като мъжът на Жени Калканджиева излезе от  затвора, наречен „ВИП Брадър“.

Тогава на всички стана ясно, че бракът им е пред своя край, те няма как да продължат заедно, след като Тачо направи жена си за посмешище и шестата по красота е подала молба за развод.

Стефан Манов обаче явно тъпче на едно място и не е разширил сферата на търсене и след Жени и Зорница Линдарева, отново си е паднал по моделка.

Новата двойка дори си пусна селфи в мрежата, от което личи, че са двамата са опасно близки. И макар Тачо да отрече слуховете, че са интимни, а Дани го нарече само приятел, двамата все по-често са забелязвани заедно в различни заведения, като дори отидоха в Банско да купонясват.

Възможно ли е и двамата да са толкова влюбени и връзката им да е станала толкова сериозна, че чак са си направили бебе? Това ще стане ясно само до няколко месеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AOAB5jOYv0c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *