Тачо призна за раздялата с Жени, ударил го на ергенлък

0

Жени Тачо скандал бираЖени Калканджиева и Тачо вече наистина са разделени!

Стефан Манов най-накрая сам  призна това, което се говореше под сурдинка, но никой от двойката не потвърждаваше официално. Веднага след като двамата напуснаха Къщата на ВИП Брадър и изтрезняха, са сложили край на отношенията си почти културно, с почти поносим скандал и този път решението им е завинаги.

Според Тачо, причините не били една и две, а  комплексни. Звездната двойка си имаше сериозни проблеми още преди да влезе  в риалити шоуто. Въпреки това, те решили, че Къщата може да се окаже  добър тест за брака им, в същото ги убеждавали и продуцентите и те се съгласили там да решат бъдещето си, пък и защо не да продадат историята си, щом има толкова настоятелен купувач.

За съжаление, в Къщата двамата само затвърдили решението  си, че трябва да се разделят. Да, вече сме  разделени  и си живеем отделно. Обаче се виждам и нея и сина ни Жорко всеки ден. Това, което се случва с нас, не влияе върху отношението ни спрямо детето. Ние се стремим да поддържаме  нормални отношения, доколкото го позволява изобщо  настоящата ситуация“, призна си Тачо в искрено интервю.

Причината за раздялата, според него,  е най-вече в известността на Жени – нещо, което потискало Манов през годините, но напоследък се отприщило. Той сподели, че съжалява  много за шамара, който удари на Зорница Линдарева в шоуто, както и за някои свои необмислени реплики по неин адрес и по адрес на съпругата си. Най-вероятно Тачо визира разкритието, което изцепи в ефир, че жена му Жени е любовница на Кела.

По този повод Тачо също сподели, че не е бил заплашван от никого, откакто е излязъл от Биг Брадър. Колкото до слуховете за връзката си Дани Димитрова –  3-та от Мис България 2014, бившият на Жени категорично отрече.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *