Медведев: На Русия ѝ оставят все по-малък избор, извън прекия сблъсък с НАТО. Готови сме, но светът ще плати по-висока цена от онази през ВСВ

Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев публикува в канала си в Телеграм пост, в която недвусмислено говори, че на страната му ѝ оставят все по-малък избор извън прекия конфликт с НАТО.

В три точки той изрежда събития от последните дни, сред които знаковото почетно присъствие на украински нацист – ветеран от „СС Вафен“ в канадския парламент по време на речта на Зеленски, след която канадските депутати взеха решение да доставят танкове Ейбрамс на Киев.

Ето целия пост на Медведев:

1. Канадските животни, водени от министър-председателя Трюдо, се прегръщат в парламента си с нацисти, вършили целенасочен геноцид, убийства на хиляди жени и деца.

2. Канада и САЩ взеха решение да доставят стотици танкове „Ейбрамс“ от арсеналите на НАТО.

3. Обещания за доставка на ракети с по-дълъг обсег на действие, като армейската тактическа ракетна система, на киевските власти.

Изглежда, че на Русия ѝ оставят все по-малък избор извън прекия сблъсък с НАТО, който се е превърнал в открито фашистки блок като Хитлеровата Ос, но по-голям по размер.

Ние сме готови. Жалко само, че победата ни ще бъде постигната на значително по-голяма цена за човечеството, отколкото през 1945 г. ….

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Това е провокация, никой политик, няма да каже публично израз като „канадски животни“ , те не се изразяват по този начин, някой слага думи в устата на Медведев, сега прочетете статията за корпорациите, произвеждащи оръжия и ще разберете кой внася конфликти, за да си продава оръжията!

    • Дори да го е казал той е имал в предвид че.животните -говедата
      се иаират на най-чистото на пътя.Фашист значи ЖИВОТНО=ГОВЕДО.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *