Луда ли е Есмер?! Крие бебето си, за да не го отвлекат. Виж Тук:

Есмер Георгиева се тресе от страх и суеверия.

Съпругата на Благо Георгиев се е заинатила и по никакъв начин не иска да покаже публично лицето на сина си.

Красивата татарка непрекъснато пуска снимки на малкия Елай, но крие лицето му, като на негово място залепя тигърче, зайче, слонче и други весели картинки.

Някои твърдят, че в далечен Татарстан имало обичай, според който лице на малко дете не бива да се вижда от лоши очи, докато то не навърши една годинка. В противен случай „злите дзъркели“ можели да го урочасат и да му докарат лоша болест. Според други пък танцьорката се пазела да не й завидят.

Благо приемал странностите на жена си нормално и не й се месел, дори когато на семейна снимка на тримата, Елай бил със закрита физиономия.

В същото време Есмер непрекъснато пуска в профила си във ФБ снимки на децата на Благо от предишния му брак, като на въпросните фотоси те са с открити лица. Дали за тях не важат уроките, или татарката най-егоистично се страхува само за здравето на собственото си отроче, чудят се фенове на семейството.

Танцьорката се държи странно, но Благо вече е свикнал. В началото тя изпадна в следродилна депресия и изнерви всички с мрачното си настроение. Заподозря мъжа си в изневяра и го изгони, след което пак си го прибра.

Но сега, след като се върна на подиума и пак танцува – малко се поуспокои.

Но не и по отношение на малкия Елай. Благовица продължава да го крие и последната версия е, че се страхува да не го отвлекат, както понякога се случва с децата на някои заможни семейства.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *