Юлияна Дончева призна: Не мога да гледам бебето сама, голяма съм паника

iuliana-donchevaЮлиана Дончева призна, че няма сили да отглежда сина си сама.

Тя толкова много треперела дали не прави нещо нередно и дали няма да навреди на бебето, че викала медсестрите всеки път, когато Станислав изхълцвал в първите дни след идването му на бял свят.

Голяма паника съм, откровена е водещата. Станах майка за втори 20 години след като бях родила първото си дете и даже бях забравила как се държи бебе. Буквално вдигах на крак всички в болницата, ако той издадеше някакъв звук, или започнеше да плаче. Все си мислех, че става нещо лошо с него.

Опитах да се грижа за Станислав сама, но той е прекалено ящно бебе с огромен апетит. Буди се на всеки два часа, иска да яде, аз после не мога да заспя, а липсата на сън ме прави напълно неадекватна. Затова със Стъки се посъветвахме, поговорихме и потърсихме помощ. Искахме да се справяме сами, но се оказа, че не можем. Или аз съм забравила какво е да бъдеш майка, или вече нямам онези сили, които имах на 29 да се справя с едно бебе, без да ходя като пияна по цял ден и да подскачам при всяко негово изплакване или изхълцване, сподели Дончева пред зрителите. Тя съвсем искрено обясни, че наемането на гледачка не е каприз, а просто необходимост, защото не може да се справи сама.

Малкият Станислав бе заченат ин витро опита, а Дончева го роди на 49 години. Във възраст, в която няма как да завързва нови приятелства с майки по градинките, а в същото време собствените й приятелки се вълнуват от други неща. От абитуриентския бал на децата си, от избирането на университет, а някои даже и от булченски рокли, защото рожбите им са решили вече да се задомят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3zjvmLPRbgs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *