Люси Иларионов: Мария Илиева се въргаля с всеки срещнат!

mariq-ilievaСписание „Форбс“ да вземе да навие страниците си на фунийки и да си ги завре на едно място, където слънце не изгрява, избухна Люси Иларионов, когато разбра, че Мария Илиева е посочена сред десетте най-влиятелни жени в българския шоубизнес.

Наричат новия й дует с Криско хит, а от СЕМ едва не го забраниха. Това не е хит. Това е едно традиционно парче, каквито в САЩ правят на килограм. Например в песента на Ники Минаж „Анаконда“ се пее за много по-вулгарни и разкрепостени неща, но понеже българите не разбират английски, песента си звучи по радиата непрекъснато.

Аз питам може ли една певица, чиято кариера залязва, която започна да пее  рап, само и само да остане в светлината на прожекторите, да бъде наричана най-влиятелна. Влиятелна с какво?

С това, че спи с всички, с които работи ли? Влиятелна, защото е съдия в Х фактор? А да сте чували, че там, където си вадиш парите, не трябва да си водиш други неща? За мен тя трябва да бъде изгонена от съдийското място, защото е преспала с участник. Всъщност аз зная за един участник, а колко са били, не смея да твърдя. По време на „Денсинг старс“ Ангел от дуета Ангел и Мойсей, лично ми призна, че го е вкарала в леглото си. Та той беше буквално дете. Възможно ли е такива нещо? Двете със Саня се облизват хищно при всяко излизане на някой младеж на сцената. Отвратително е. Направо им текат лигите.

Говори се, че е била и с Иво Аръков. Не ме учудва. Аръков сигурно е доволен, че е вдигнала краката си за него.

Аз също имах връзка с нея и след като я прекратихме, дойде у нас във връзка с някакъв проект. Стана късно, не искаше да вика такси и остана да спи при мен. И уж бяхме скъсали, а се нахвърли върху мен като тигрица и цяла нощ се тъкаляхме из чаршафите.

Нейните любовници винаги са успели хора. Певци, режисьори, бизнесмени, политици. Ако за това й дават титлата най-влиятелна жена, тогава ще се съглася с редакторите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0WN79cA4Cds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *