Мария Илиева е най- влиятелната дама в българския шоубизнес

Mariya-IlievaЗа втора поредна година Мария Илиева получи званието най-влиятелна дама в българския шоубизнес.

Певицата е заела престижното девето място в класацията на Forbes Bulgaria, която се прави под мотото  „Топ 70 на българските знаменитости”.  На първо място очаквано  е Димитър Бербатов.

Критериите, по които е направено подреждането на различните личности са: успехи в областта, в която те се изявяват; участие в проекти, които пък са различни от основната им дейност – като благотворителност и други обществено ангажирани  каузи; честота на медийните им  изяви и активността им в социалните мрежи. В световен мащаб класацията тази година оглавява Бионсе.

За Мария Илиева това е поредното признание . Певицата за трети пореден сезон е жури и ментор в шоу №1 в цял свят – X Factor. Тя оглави и  всички национални класации с безспорния си летен хит „Видимо доволни“ , който направи в дует с Криско. Песента пък е най-гледаният български видеоклип в интернет. Само в YouTube гледанията са близо 10 милиона.

От октомври  Мария Илиева продължава и с националното си турне. Тя разкрива, че  скоро ще издаде нов сингъл и готви на почитателите и  голяма изненада преди края на годината.

В Х фактор пък тя е любимка на участниците и всички я искат за ментор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0WN79cA4Cds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *