Елен Колева дари стария си сутиен, харесвала закръглени жени

Елен и парта йЕлен Колева се включи в кампанията „Докосвам=Побеждавам”, където известни жени дариха свой стар сутиен за реЦИЦлиране, а идеята е да се подпомогне борбата с рака на гърдата и да се популяризира превенцията.

Актрисата се появи на събитието съвсем сама, без придружители, но бързо се ориентира към компанията на певицата Нора Караиванова. „Ние с Нора вече сме стари кучета, защото участваме за втори път. Аз освен това съм тук, защото харесвам закръглени жени, каза актрисата.

Допадат ми момичетата с извивки, с чувствени форми. Смятам, че една дама не трябва да има комплекси от това, че не е като фиданка, или манекен, а напротив. Жената трябва да държи на своите форми, да им се радва, да ги носи с гордост и да не се срамува от тях, да си хапва нормално и да се радва, че изглежда женствена.

Много момичета в България буквално са комплексирани, че не са кльощави и се подлагат на унищожителни диети. За мен това е много тъпо, те рискуват здравето си, за да влязат в един номер по-малки дрехи и нехаят за последиците. А от диетите идват болестите, а както виждаме, част от болестите пък са фатални, каза актрисата.

За нея бившият Сашо Майонезата е напълно затворена страница. Не искам да говоря за личния си живот и толкова. Зная, че медиите се вълнуват, обаче аз категорично няма да коментирам и ще запазя всичко за себе си. Когато му дойде времето, истината сама ще излезе наяве, лаконична бе Колева. Извън всичко Найденов намекна, че Елен си пада по собствения си пол и често говори с приятелки.

На него не може да му се угоди, казаха близки до актрисата. Ту му е изневерила с всички известни мъже, ту я обвинява, че е обратна. Хем е била с Иво Аръков, хем с жена. Сашо просто прекалява и реагира първично, като изоставен мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZUY5s23EFA0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *