Шок! Елен Колева Влиза в Манастир! Виж Тук:

Елен КолеваЕлен Колева е станала напоследък особено набожна.

Звездата от филма  „Шивачки“ вече е  редовен посетител на литургиите по време на важните църковни празници  в столичните църкви. Освен това  чете молитви и прелиства Библията, докато е вкъщи.

Не е ясно кой й е повлиял и кога е открила Бог, но от седмица  е с обновен профил в социалната мрежа и в него е сложила  снимка на Исус. Под нея всеки ден публикува обръщенията си към Бог и декларира смирението си и си новия начин на живот.

Тя най-после открила защо не й върви в живота и любовта. Дошло й просветление, че нищо не се случва случайно и всичките й досегашни житейски драми и неволи са Божие изпитание към нея, за да открие истината за света и себе си.
Бог й пращал изпитание след изпитание, за да разбере дали е достойна. Сега тя се разкайвала за предишните си грешки и искала на всяка цена да ги изкупи с молитви и смирение.
Смирението й предстои да го видим, тъй като упорито се носи слух, че е подписала договор да влезе през есента във ВИП Брадър.
Какво ще прави в луксозния затвор една нова Елен и как ще издържи на предизвикателствата вътре, не е ясно!
Тя разказвала на приятелки, че приема бъдещото си участие във Вип Брадър като поредно изпитание към нея и силата на християнския й дух.
Доста трудно изпитание ще е, ако й се появи насреща една Ваня Червенкова например, или Соня Колтуклиева… Но ще видим!
Минеш ли през Брадъра и устоиш ли на предизвикателствата, си готов за манастир, смятала актрисата, която възнамерявала да се пречисти в Големия брат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *