Йоана Буковска Заряза Близнаците за Пари! Виж Тук:

Йоана БуковкаЙоана Буковска прекъсна радостта от майчинството си, за да се върне отново на сцената.

Тя доста време живееше откъсната от света и кариерата си и изцяло се беше отдала на ролята да бъде майка. Актрисата отдавна мечтаеше за дете, но нещата не се получаваха. Накрая съдбата я възнагради за чакането и когато забременя, се оказа, че ще има близнаци.

Едва ли има по-всеотдайна и ревностна майка от нея, категорични са всички от обкръжението й. Докато малките бяха бебета, тя не се отделяше денонощно от креватчетата им, отгледа си ги сама, без домашни помощници и им подари цялото си време и обич.

Чак когато хлапетата поизрастнаха и тръгнаха на ясла, актрисата намери време за себе си.

Тя категорично отказа да се върне в театъра на заплата, която е толкова малка, че не може да купи дори храната на единия от близнаците си. Затова и започна да се менъжира сама.

Откакто е господарка на съдбата си,  предложенията завалели от всички страни.

Само за последния сезон има шест роли в театъра и една в киното. Затова заспива в два през нощта, докато научи ролите си.

Нещата съвсем се сгъстили, когато я поканили да играе и в „Откраднат живот“.

„Никоя жена не би искала да се види в тази роля, но аз си я харесвам. Харесва ми да бъда властна и хладна и зрителите от сърце да ме мразят“, казва през смях актрисата.

Йоана Буковска отново започна снимки в новия сезон на сериала и по всичко личи, че няма да има почивка това лято. Актьорите са амбицирани да направят втория сезон по-силен и в жегите дават всичко от себе си.

Героинята ми ще претърпи развитие, казва Буковска, но загадъчно мълчи какво точно ще се случи в хитовата лента.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *