Шок! Александра Сърчаджиева напусна театъра заради Ласкин

АлАлександра Сърчаджиева внезапно напусна  Театъра на Българската армия и веднага се похвали в профила си във Фейсбук!

Напуснах! Чувствам се преродена. Свободата, Санчо, се намира  на върха на копието”, пише радостно  Сърчаджиева, без да обясни какво смята да прави след тази стъпка и къде ще отиде.

Дъщерята на Пепа Николова не обяснава изобщо  какви са били мотивите да си хвърли оставката, но пише: „Не ми пука изобщо! Имам само един живот и няма да  позволя той да  зависи от некадърници!!!”

Алекс Сърчаджиева е в трупата театъра на армията от 2006 година. Осемте години в там обаче явно й  идват в повече  и тя е решила да търси друго място за изяви.

Нейни колеги обаче намекват, че е влязла в сериозен конфликт с част от ръководството на театъра заради мъжа, с когото живее и баща на детето й. Както е известно Иван Ласкин от година е без  значителни роли в театъра заради факта, че се напи и провали преставление за 400 души. Хората си бяха купили билети, но той не се вясна изобщо на работа и провали постановката. После се оправда с високо кръвно, но никой не му повярва. Той продължава да се води на щат там, но вече не му поверяват главни роли.

Сашка много недоволстваше и явно се е скарала с шефовете си, че не дават роли на любимия й и го подценяват.  А те пък се страхуват  да му поверят нещо сериозно, за да не ги издъни.

Оттогова Александра изхранва цялото семейство с телевизионни халтури.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *