Шок! Алекс Сърчаджиева преби Ласкин с ютия!

Ласкин АлексАлекс Сърчаджиева яко преби и контузи мъжа си с ютия.

От няколко дни актьорът Иван Ласкин куцука с  бинтован крак и едва се довлича до кварталната кръчма, а на репетиции ходи с такси. Когато има де!

Причината била домашната ютия и най-вече жена чу Александра, която я оставила в спалнята след като изгладила дрехите си за другия ден. Уредът стърчал изправен и когато Иван тръгнал към тоалетната да облекчи естествените си нужди, се спънал в него, изритал го и изревал на умряло, събуждайки цялата къща.

Как можа бе, жено, как можа да ми заложиш този капан, когато знаеш, че нощем следвам зова на простатата си и ставам по няколко пъти, написа в профила си във фейсбук възмутения Ласкин. Помощ! Тя иска да ме убие и да го представи като нещастен случай, допълни разобличителната си реч актьорът.

Сашка била чувствителна, трудно заспивала и не обичала да я будят, затова той се придвижвал като пантера през тъмната спалня към тоалетната. Неравната битка с ютията обаче не само разбудила благоверната му, но и му докарала голяма беля на главата и по-точно на крака. Два от пръстите му са счупени, но понеже не могат да се гипсират, са само превързани.

Иван попсувал, попсувал, пък се примирил. Два дни изобщо не можел да излезе от къщи, а на третия куцукал тъжно около блока.

Но понеже си обичал Алкес, й простил небрежността, или както той я нарича – опитът за убийство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/mFwA2tcjlfw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *