Тони Дачева си сложи силикон на 49!

Тони ДачеваТони Дачева напълни бюста си със силикон в доста късен етап от кариерата си.

Тони, която е една от родоначалничките в чалгата,  досега не си разрешаваше корекции и разчиташе на естествен чар и привличане, решила, че е крайно време да си подари нови ци*и и направи това за 49-я си рожден ден.

Операцията не била скъпа. Тя си сложила от най-евтините импланти, за да види как ще й стоят и какъв ефект ще имат върху публиката.

А публиката била възхитена.  Бившата половинка на небезизвестният Найден Милков показа широко деколте с надути балони  на последната си поява в местен клуб  пред българите в Испания и веднага бе забелязана и аплодирана от мъжката част от публиката. В новия балкон на певицата веднага заваляха банкноти и донапълниха сутиена й.

Дачева отдавна се ядосаше, че природата не е била достатъчно щедра отпред, като я е дарила с малък почти младежки бюст. Но най-после певицата поправи тази грешка. Тя не знаеше и как ще я приемат феновете с новата й фигура, но се оказа, че мъжете нямат нищо против пълните пазви.

Сега Дачева се надява това да е билетът й към повече участия, тъй като напоследък я бяха позабравили и рядко я канеха където и да е.

Разходите на певицата рязко се вдигнаха, откакто си осинови дете и сега тя е решила да се върне с гръм и трясък на сцената, за да може да осигури щастливо детство за мъничето. Така че ако цената е силикон, Тони веднага я заплати – само и само да може да печели пари и тя и късно появилото се дете да живеят добре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/qfE1hVj0KDM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *