Шок! Жена опипа силикона на Линдарева

Линдарева силиконСиликоновите бомби  на Зорница Линдарева, до които имат явно достъп доста хора, бяха опипани и от женски ръце.

Моделката, която върти трима мъже изведнъж, явно няма против да я мачкат и жени. Това се вижда от снимка, пусната в мрежата, на която Зори изглежда даже доволна, че  нежни пръсти опипват и тестват напомпаните й форми, пише hotarena.

Кадърът е сниман случайно по време на модни снимки на Зорница за  онлайн издание.  Не е предвидено предварително да се щракне и този компромат, но фотографите не издържали на изкусителната гледка и я запечатали. Това станало пред очите на посетителите на лоби бара в известна резиденция, където се щракала сесията.

Дамата с палавата ръка е не коя да е, а бившата плеймейтка Велислава Иванова, която не можа да пробие на модния подиум и из светските среди, затова успешно се изявява в периферията, като гримьор на столичните ВИП-дами. Велислава никак не се смутила от зяпачите и опипала бюста на Линдарева, намествайки го в деколтето. Зори пък пъчела силикон доволна, че е в центъра на вниманието.

Трима мъже едновременно се спрягат за гаджета на скандалната манекенка – Иво Редбула,  волейболиста Любо Ганев и бившата й слабост –  Тачо. Зорница  твърди обаче, че всъщност сериозните й отношения били  със съвсем друг мъж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *