Шок! Глория Стресна Феновете с Устни като Женски Полов Орган! (СНИМКИ) Виж Тук:

ГлорияАко доскоро Мария бе единствената с устни, които напомняха женски полов орган, то отскоро г-жа Гущерова се сдоби с конкуренция.

Това е колежката й Глория, която за да се хареса на публиката, се наблъска със силикон и то точно на джуките. Корекцията не е особено сполучлива и Гло се наред на второ място сред дебелоустите си конкурентки, стряскайки феновете си.

Част от мъжете в мрежата я размазаха, като заявиха, че новите й устни потресаващо много приличат на вагина.

Дали това се приема за комплимент или обида не е ясно.

Засега Глория си харесва новата изкуствена плът по лицето и не смята да я маха, а освен това след тази интервенция няма връщане назад – операцията по отстраняването на силикона е много трудна и не се знае какъв ефект ще има. Пък и на певицата не й пука особено, защото безтуй й остават само още няколко годинки в бранша.

Безспорно е, че във времето Глория успя да се съхрани, даже да се мумифицира. Заприлича на човек, който е застинал в годините и вместо лице, има маска. След всички години на метаморфози и на пластични операции феновете свикнаха да я оприличават на фигура от музея на мадам Тюсо. Но този път Глория наистина ги постресна.

Новата интервенция идва малко в повече както върху лицето й, така и върху търпанието на феновете й.

Явно на Глория не й се иска да остарява и се подлага на всичко възможно, което й предлагат пластичните хирурзи.

Промяната в устните може да се дължи и на факта, че ще влиза във ВИП Брадър и държи да се представи пред зрителите в безупречен вид. Ефектът обаче е по-скоро комичен, смятат не само феновете, но и нейни колежки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *