Галена Рекетира Пайнера, ще бяга при конкуренцията! Виж Тук:

галена голямаПоредната голяма звезда на Пайнера се е засилила да му бие шута.

Една от най-добре платените и доходоносни певици –Галена вече е намазала ските и е на път да избяга от чалга компанията заради униженията, които според нея е претърпяла през последната година.

Фолкаджийката разправяла навсякъде, че Митко Пайнера изобщо не заслужава такава звезда като нея и занапред тя смята да се развива при конкуренцията, където щели да се отнасят с нея като с кралица.

Затова от няколко месеца Галена е започнала да работи с най-големия трън в очите на Пайнера – Оцко. Македонецът също напусна преди време  „Пайнер“ след лют скандал с чичо Митко, направи своя собствена компания и започна яко да го конкурира.

Оцко от време на време прибира при себе си недоволните и обидените изпълнители на „Пайнер“ и така постепенно си прави набор от доходоносни певци. При него работи  и интернет сензацията Джорджано, който му носи доста приходи въпреки че не може да пее, а звезда като Галена направо ще го изстреля във висините. Любимата на Гальо Вафлата пък придумала своята приятелка Лорена, с която направи дует, също да се премести при Оцко. Досега Лорена пееше само по кръчмите, но Галена я подтиквала да прави истинска кариера и бизнес.

Някои твърдят, че целта на певицата е съвсем друга. Да пусне слухове, че отива при Оцко и да чака Митко да я моли на колене да се върне.

Галена иска повече участия, по-високо заплащане и най-важното  – да получи мечтаната награда „Певица на годината“, която този март отиде отново при Преслава, заради което двете приятелки са все още люто скарани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *