Духове Бродят в Бг. Парламента! Сградата на НС е Прокълната! Виж Тук:

Нещо става в сградата на Парламента! Температурни аномалии, топли и студени места, загуба на ориентация и представа за времето са само малка част от терзанията на народните избраници, за които се намери и обяснение. Служители на площад „Народно събрание“ № 2 са убедени, че именно духове тормозят депутатите и спъват работния им процес.
парламент

Народните представители също са споделяли за паранормални явления, сред които да им изчезнат папките с изказванията, докато дебатират в пленарна зала. Дами от ГЕРБ пък коментирали с колежки от БСП, чиито парламентарни стаички се намират в двата края на сградата за огромна температурна амплитуда. „Излизам от клуба на народния представител от страната на ГЕРБ и трябва да се загърна адски студ е!“, разказва червена народна избраничка, а нейна колежка от управляващото мнозинство се жалвала от нещо подобно с разликата, че докато се намирала в кулоарите от страната на БСП установила, че се поти. „Няма и две крачки да съм изминала, а се препотих три пъти“, разкрива депутатка от ГЕРБ.
ns

За аномалии споделяли и чистачките, които през ден я чупели чаши, я разливали кафета насред партийните стаички. Депутати редовно се жалват, че тъкмо пристигнали освежени след почивката, и час, прекаран в пленарна зала ги уморява и им докарва тежко главоболие. Други пък обяснявали, че често боледуват дори в летните месеци заради лошата енергия, която витаела в кулоарите.

Бутайки количките, но на връщане, към стола на Парламента, служителки дори обръщали празната посуда. „Някаква сила сякаш ме връхлетя и загубих управление“, разказва чистачка от Народното събрание пред „Скандално.нет“. Тя била по-суеверна и изрази категорична убеденост, че полтъргайсти атакували народните представители, в което нямало нищо изненадващо.
ns2

Както е добре известно сградата на Народното събрание е построена върху гробища – факт, с който депутатите са напълно наясно. Преди хиляди години именно там римляни са погребвали починалите си близки, а векове по-късно, по време на Османската империя северната част на Парламента се е наричала „Позорно гробище“. Преди Парламентът да бъде построен, пък цигани били вдигнали катун. Затова по-възрастните депутати били убедени, че ромите били направили някакво проклятие, с което да възкресят духовете на погребаните.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *