Мария и Силвестър се развеждат заради поредна изневяра

Мария СилвестърМария Силвестър и съпругът й Силвестър окончателно са решили да се разведат.

Точно като си мислиш, че   всичко простил и  забравил, лошите спомени изведнъж  нахлуват в главата ти и те карат да говориш и правиш ужасни неща, казала  Мария пред близки приятелки, което значи, че явно не може да преодолее случилото се .

Втората раздяла била осмислена и от двамата и ще бъде по взаимно съгласие.

Един път вече семейството се разпадна заради доста широко афишираната любовна връзка на Силвестър с известната най-вече на близките си  като писател и сценарист Ангелина. Тя пък  е бивша съпруга на победителя в четвъртия „Биг Брадър “ –  Георги Алурков.

Двамата се запознли  покрай общ работен проект и любовта им пламнала почти веднага. Тогава в интервю актьорът разкри, че всъщност не точно амбициозната Ангелина е само причината за раздялата му със съпругата му, но и  паралелна връзка на Мария с друг мъж. Синеоката  чаровница обаче не си  призна публично за наличието на друг мъж в живота й та камо ли и паралелна връзка. Накрая  Силвестър и фаталната му  любовница се разделиха и той се върна при съпругата си.

Сега пък причината за развода бил дългият брак – 12 години. Те спрели да си говорят, да си споделят, отчуждил си, сянката на миналото стояла между тях, а скелетите внезапно изскачали от гардероба.   Това се случило и с тях, категорична е Мария и преценила, че е по-добре да останат само приятели, отколкото да се мъчат да останат семейство.

Синът им Давид отдавна е наясно със ситуацията и приема примирено раздялата на родителите си. Мария ще си запази фамилията , защото в шоубизнеса името й вече било запазена  търговска марка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *