Бившият любовник и продуцент на певицата Йоанна я съди за авторски права

ЙоаннаБившата вокалистка на групата Deep zone Йоанна Драгнева завлякла продуцента си Гетомен, като  „забравила“ да му плати видеото към клипа й, оплака се самият той.

След като Гетомен видял проукта и  работата си, пусната в няколко телевизии и даже излязла на плакат, веднага дръннал  на певицата, за да  уточнят финансовата страна на труда му.

Тя се ядосала и категорично му казала, че няма да плати доста сериозната сума, която той й искал  и ще продължава да промотира новата си песен, независимо от желанията и претенциите му.

Затова рапърът преценил, че няма смисъл да спори с него, а е най-добре да си потърси правата  по законов път. Той даже  наел адвокати, които да съставят исковата молба и да   призоват Йоанна в съда. Той стигнал дотам, че дори пуснал сигнал до ДАНС да направят проверка за интелектуална кражба.  Оттам решили, че наистина има нарушение на авторското право и то за спорните  песни „100 неща“ и “ Само между нас“.

Гетомен ще осъди Йоанна, сигурни са адвокатите.  Всъщност обаче основата на конфликта е доста по-дълбока. Рапърът и певицата  бяха гаджета известно време, държаха се предизвикателно, демонстрнираха бурна любов, но краят на връзката им съвсем не не беше от най-цивилизованите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *