Вижте украинската Барби, тя е само на 16!

ЛолитаУкраинската ученичка Лолита Ричи,  е докарала  невероятна прилика с куклата Барби и  твърди, че видът й е естествен с някои незначителни подобрения, но  без пластична хирургия, разни диети или фотошоп. 

При ръст 1,63 м, Лоли има талия само  51 см и е природно надарена с пищен бюст.

Кукленският поглед докарва със сини  контактни лещи, а на главата си носи специална перука, точно като на куклата.  Лолита е суперпопулярна в интернет, където почти всеки ден качва снимки.

Майка ѝ не само одобрява трансформациите ѝ и провокативните ѝ пози, който са в състояние да събудят дори мъртвец, но  и дори тя самата й прави повечето от снимките.

Лолита е горда, че момчетата много я харесват, налитат й и в еала и във виртуала  и непрекъснато ѝ се налага да им отказва. Като малка тя играела само с момчета и изобщо не се е интересувала от кукли и момичешки играчки. Единствено се застоявала пред огледалото и се докарвала от мъничка, защото иска да изглежда идеално. Малката е убедена , че това трябва да е стремежът на всички жени.

Смятам , че съм постигнала този си  вид по-добре от всеки друг, който се е опитал. Започнах да се обличам така, защото исках да изглеждам перфектно, като трябва да прави всяка жена. Ако едно момиче няма по рождение хубави очи, какво му пречи  да си сложи контактни лещи? Ако не си харесва носа, непременно трябва да направи нещо, даже да се  подложи на пластична операция, и за да постигне съвършенство като мен, съветва другите ученичката.

Аз имам по рождение страхотни физически данни и единствено трябваше да ги подобря. Гърдите ми са напълно естествени.  Имам прекрасна фигура и избощо не ми се налага да спазвам никакви диети. Ям това, което видя  в хладилника“, казва Лолита.

Не всички обаче одобравят поведението й и кукленските й маниери. Украинската жива кукла има и много критици в мрежата, но 33-годишната ѝ майка я подкрепя напълно в стрмежа й към съвършенство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *