Шок! Мика Стоичкова се отказа от Маями, заради българска телевизия

Мика и ИвоНико Тупарев е готов да поднесе най-голямата сензация през този сезон. Той е решил да събере разделените Мика Стоичкова и Иво Аръков под един покрив във ВИП Брадър и да ги сдобри пред умилените погледи на зрителите.

Всичко било замислено доста отдавна – той разговарял с двойката и предложил по 70 бона на калпак, за да влязат в предаването. Те идеално отговаряли на типажа лица на новото поколение, каквито той търси, за да ги сблъска кък старото поколение и това е всъщност идеята на сегашното издание. Образцов дом, в който се сблъскват стари и нови идеали, социализъм и  капитализъм с добрите и лошите им страни.

Двамата се съгласили веднага, защото кой бяга от 70 хилядарки, но по една или друга причина, те се разделиха. Възможно е афишираната раздяла да  е част от замисъла на Тупарев, или просто му е добре дошла, за да се донагнети сюжетната линия.

Показното заминаване на Мика за Маями също било трик, а оттеглянето на Аръков във Варна и отказът му да играе в театъра отново влизал в сценария.

Зрителите наистина ще бъдат изненадани да видят Мика как връхлита в къщата, докато си мислят, че тя е в САЩ. Проблем обаче бил Аръков. Той се заинатил и иска повече пари, защото душата му щяла да излезе на показ в предаването. Освен това той колкото и да се прави на добър актьор, явно не може да изиграе първо раздялата, а после сдобряването. От кухнята на Брадъра казаха, че ако той не влезе, ще му намерерят заместител, който да се заиграе с чувствата на Стоичкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *