Бербатов продава имотите си в България, ще се мести в Монако

ББербатовБългарската футболна легенда Димитър Бербатов е планирал да спечели няколко милиона от продажбата на един от луксозните си имоти. И по-точно семейния му  палат в Бояна, който е доста близко  до Киноцентъра.

Сегашната звезда  на “Монако“ е взел твърдо решение  да се раздели с луксозната си  къща, защото малката държава много му харесала и  смята да се устрои с домочадието си  в Княжеството. Това ще стане  към края на активната му кариера, след няколко години, но той вече правел проучвания как да остане там.

През това лято Бербо изкара само един месец в луксозния имот заедно с жена си и двете си дъщери, като дори не се задържа там, а повече време беше край морето, където също има апартамент и даже яхта.  През останалото време на годината голямата къща  била празна и му била в тежест с разходите по данъците, поддръжката и главоболията да държи такъв имот.

Освен това Бербо има още два апартамента в София, достатъчно големи да поберат семейството му и всеки да си има различна стая. Така че като се прибере в България, винаги има къде да отседне. Къщата просто му е излишна, сметнал футболистът и я дал на брокери да направят проучване за цената.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *