Шок! Труп оживя пред полицаи и линейка, дошла да го прибере

пиянТруп на мъж, хвърлил се от висок блок в Кърджали, оживя пред смаяните погледи на съседи, полицаи и лекари.

Съседите чули тежко тупване на нещо като тяло, а един от тях излязъл на терасата и видял неподвижен мъж на тревата. Веднага извикали линейка и полиция, но тялото изчезнало. Понеже блокът бил голям с много входове, имало и отпред и отзад, лекари и съседи, тичали около половин час край блока да издирват падналия човек.

Никой вече не можел да се сети къде го е видял и какво е станало. Линейката виеше, ние тичахме след нея, ту пред блока, ту зад блока, полицаите разпитваха свидетели, беше страшна бъркотия. Молехме се да е оживял, не знаехме кой от съседите е скочил, разказват участници в спасителната операция.

Цялото тичане продължило близо половин час, когато все пак в храстите бил открит мъж, свит на кълбо и дълбоко заспал. Той явно се разбудил от линейката и се преместил под храста на по-тихо и спокойно.

Оказало се, че това е клиент на близката кръчма, който се напил до безпаметност и паднал на тревата и заспал. В същото време някой метнал торба с боклук от терасата си и съседите чули този шум, вземйки го за паднало тяло. А очевидци все пак видяли тялото на тревата, преди мъжът да се премести.

Пияният бил толкова неадекватен, че отворил очи и пак ги затворил. Около него воняло на спиртоварна. Лекарите и полицаите били бесни, заминали си веднага, а съседите били шокирани. Всички се прибрали пред входа да обсъдят случилто се и да се обвиняват един друг, а мъжът продължил спокойно да спи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *