Преслава към политиците: Дайте ми 200 бона и ще ви пея!

Преслава журиФолк певицата Преслава е влязла  в активни преговори коя партия и чия платформа  да пропагандира през септември, когато официално ще бъде даден старт на  кампанията за новите парламентарни избори. Оказва се, че  фолкдивата  е сред най-желаните звезди и я искат от всички политически формации.

След като разбрали за интереса към нея , тя и продуцентите й завишили тройно тарифата, като поставили условие за едномесечно турне в страна цената ще е  рекордните 200 000 лева суха пара, освободена от данъци, защото такива мероприятия обикновено се плащат на ръка и под масата.

Само две седмици остават до старта на панаира, наречен предизборна кампания. Партиите вече се са пуснали шпиони в другите централи и се надцакват коя да организира по-яки концерти, за да  привлече повече хора край урните. И за да стане това един от най-важните фактори се оказват и  гостуващите изпълнители, които освен че пеят и събират хора,  агитират публиката с номера на партиите в бюлетината и скандират името й.

Традиционно най-търсените изпълнители са  тези от поп-фолк бранша, чиито фенове пълният без проблеми площади и стадиони. Е, разбира се, не всеки, който е дошъл на концерт, ще гласува за партията, но така се ловят колебаещите се и едновременно се показва масовост на организираното мероприятие.

 Ябълката на раздора тази година за партийците  е Преслава. Продуцентите й обаче са хитри и са увеличили не само нейния хонорар, но и този на всичките си звезди и вече ги предлагат на тезгяха.

Ще разберем кой щаб има най-много пари по това кой ще успее да си купи Преслава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *