Бащата на Илия Павлов профука 50 бона на рулетка

Илия Павлов бащаБащата на шефа на Мултигруп Илия Павлов -бай Павел, изгуби за нула време 50 хиляди лева на рулетка, разказаха очевидци.

Той се появил в събота в хотел „Радисън“, седнал съсредоточено край масата, залагал ту на черно, ту на червено, а когато изгубил пачката от 50 бона, която носел, се оттеглил и спокойно изпл едно малко уиски , след което си тръгнал.

Страстта към хазарта на Павел Павлов не е от днес и от вчера. По него човек може да сверява часовника си, шушукат крупиета. Всяка събота той паркирал луксозното си возило пред хотела, влизал и се отдавал на любимата си игра. Понякога печелел, друг път губел, но му било безразлично или поне не давал вид, че се ядосва. За него 50 хилядарки са като пет лева и му е все тази, ще ги изгуби ли, или ще останат в джоба му, твърдят хора от обкръжението му.

Преди години той уважавал рулетките в хотел „Рила“, но после преместил свърталището си  в „Радисън“. Успявал да контролира страстта си към хазарта, като играел само в почивни дни, не се вбесявал, когато губи, не вадел повече пари, откоркото е решил, че може да изгуби, не настоявал непременно да изграе до дупка, докато си върне изгубеното или изгуби още повече, а бил от умерено зависимите от хазарта.

В същото време, изкупвайки някаква своя си вина, той издържал два дома за изоставени деца в София. Те пък му рисували картинки и буквално го разплаквали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *