Чочо Попйорданов осиновява дете

 

Чочо Попйорданов
Чочо Попйорданов

Най – накрая един от култовите български актьори Петър Попйорданов  излезе от дълбоката емоционална криза, в която беше изпаднал и дори смята да си осинови дете. След два неуспешни брака и ожесточена борба със  зависимостта си към алкохола, както и ред други здравословни проблеми Чочо Попйорданов успя да се върне към истинската си същност. Чочо е намерил  истинска подкрепа в лицето на новата жена до себе си –  приятелката му от детството Даниела. Дани, която познавала актьора прекалено добре е съумяла да го извади от дълбоката депресия,  в която бе изпаднал и днес двамата, дори кроят планове да си осиновят дете. „ За мое е късно, но смятам да си осиновя’’,  заяви очевидно развълнуван и определено изпълнен с готовност Чочо. Според техни близки двойката вече дори е подала молба за осиновяване на дете и тръпне в очакване на отговор.

 

Чочо е щастлив с жената до себе си
Чочо е щастлив с жената до себе си

Популярният актьор сега е спокоен и говори без притеснение за грешките си в миналото,  и по – специално разочарованието от двата си провалени брака. Чочо Попйорданов не скри, че с  Хилда Казасян и сега поддържат топли отношения, въпреки всичко. Що се отнася до красавицата Йоана Буковска, обаче която наскоро се омъжи Чочо,  дори не иска да я коментира, но твърди, че не съжалява все пак идело реч за минали работи. Сега Чочо Попйорданов е щастлив с жената до себе си Даниела и отново мечтае за бъдещото не само в личен, но и  в професионален план. Актьорът сподели, че тепърва очаква предложения за големи роли както в театъра, така и във възкресеното българско кино.

Всъщност Чочо ще може да гледаме съвсем скоро в нашумелия български сериал „ Под прикритие”, който се излъчва по БНТ. Неговото включване във високо рейтинговата сапунка обяви самият продуцент  Димитър Митовски, който сподели, че Чочо няма да е от най –  добрите персонажи. Чочо Попйорданов пък констатира, че неговият колега Христо Мутафчиев се включил в „ Под прикритие” с думите ”  “Завърнах се от ада”, а той  пък щял да се появи „от ужаса на ада.” Така Чочо презентира своята роля в един от най  – успешните български сериали, който зрителите може да гледат отново от 13 ноември по БНТ, където вече текат повторенията на 1 сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *