Тачо тръгна на работа! Отваря ресторант! Край с баровете и плеймейтките! Виж тук:

Тачо най-после намери призванието си и твърдо е решил да направи нещо немислимо за него досега –  а именно да се хване на работа, 

Съпругът  на Жени Калканджиева още от началото на брака им предпочете ролята на второ дете в семейството. Тачо няма нищо против жена му да го гледа и храни, а той да играе ролата на мъж под чехъл. Шестата в света дълго чакаше младичкото й мъжле да порасне и търпеливо изчакваше да мине безкрайния му пубертет. Но той все не минаваше, а мързелуването му се проточи цяло десетилетие. Толкова продължи и коцкарския му период с изневерите и шикалкавенето. Което доведе до една нескончаема поредица от тежки семейни скандали, при които двамата на няколко пъти се разделяха. И единствено общото им дете ги караше да преосмислят нещата и да се събират отново и отново.

От няколко години насам бизнесът на Жени с модата съвсем се спихна и тя изпадна в несъстоятелност  да покрива харчовете на глезения си мъж.

За нейно щастие акълът му обаче най-после дойде в главата и той реши да се гмурне в рискован бизнес, като отвори ресторант.

 

Идеята му дошла по време на участието му в „Черешката на тортата“, където той сготви съвсем сам и показа такъв нюх и талант към приготвянето на храната, че участниците не само му дадоха първото място, но и го посъветваха да отвори заведение, защото такова било призванието му. Същия съвет даде на Тачо и култовият готвач – шеф Манчев.

Родителите на Тачо имат ресторант в Испания и са се специализирали в поднасянето на средиземноморска кухня.

Още там Стефан Манов бил обучен да се справя добре в кухнята и сега решил да отвори собствен ресторант в София, специализиран в предлагането на пресни морски дарове. Той даже направил проучване, в което установил, че такова заведение в столичния квартал „Лозенец“ все още няма, а клиентелата му била в кърпа вързана допълнително и от факта, че в района живеели доста заможни фамилии.

За отварянето на заведението ще са необходими около 100 бона и понеже нито една банка не би отпуснала такъв кредит на безработния лентяй, родителите му се навили да го спонсорират. Освен това щели да дойдат лично да изберат персонала в кухнята и да го научат на някои тънкости при приготвянето на деликатесите.

Всички са много оживени и щастливи от идеята на Стефан и са готови да го подкрепят с всичко, само и само най-сетне да се захване за работа и да спре да се скита немил- недраг по кръчмите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *