Зейнеб пипна милионер! Вече има пръстен, готвят грандиозна сватба! Виж Тук:

32-годишната репортерка на Гала – Зейнеб Маджурова най-после изпълни мечтата си и вече готви пищна сватба с милионерския син Стоян Балевски.

Точно на рождения й ден – 13 февруари, Стоян й поднесъл годежен пръстен и я помолил да му стане съпруга. Двамата живеят заедно от близо три години и в началото богатото семейство беше против избраницата на сина си, защото нямала светска школовка и не знаела как да се държи в техните кръгове. Туркинята обаче реши да покаже, че не е вчерашна. Тя спря да излиза по дискотеки и да щурее, записа се на тенис и дори на езда, започна да обръща сериозно внимание на облеклото си, като се отказа от фриволните тоалетчета и малко по малко успя да се ошлайфа и започна да се държи като истинска дама, така че да я приемат в света на богатите.

Новината за годежа, уж неволно, разпространи Гала, която в предаването си поздрави помощничката си и й пожела хубава и голяма сватба. Стана ясно, че събитието ще е през юли или август, а купонът, който се замисля, ще е грандиозен. На него ще присъства каймакът на бизнес обществото, а от страна на младоженката ще се явят само най-близките й роднини. Майка й и баща й изобщо не се месели в подготовката на събитието и оставили всичко изцяло в ръцете на сватовете.

Зейнеб от години мечтаеше да върже богаташ и по тая причина се вреше само в компаниите на милионери. Тя искаше луксозен живот с всички екстри и си го постигна. Бащата на младоженеца е солиден предприемач с бизнес в България и извън граница, а Стоян не бързаше да се обвързва, докато не завърши образованието си в Лондон и докато не навлезе в бизнеса.

Помощничката на Гала обаче търпеливо го изчака и сега, на 32 години, най-после доживя мечтания момент да стане годеница и булка на милионер и да се къпе в лукс до края на живота си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *