Китаеца заряза Виолета заради богата любовница!

Китаеца и ВиолетаМилионерска щерка станала причина за  раздялата на Ники Китаеца с фолк певицата Виолета.

Досега всички си мислеха, че на Виолета й е писнало от изпълненията му и го е наритала, но се оказало обратното. Ники кръшнал с мома, чийто татко имал милиони в банковата си сметка. Дали е хлътнал по момата или милионите не е ясно, но зарязал жена си, като безперспективна и не носеща никакви доходи.

Китаеца се надявал новата му тръпка да хлътне сериозно по него и да поиска ръката й, а след това да си живее като Крез, но не станало така.  Богатият татко потънал от срам, като разбрал какъв зет се готви да му докара дъщеря му и с какво богато минало, тутакси я накарал да го зареже и я заплашил, че в противен случай ще я лиши от наследство.  Любовницата го зарязала дни преди Коледа и той останал хем без гадже, хем без пари.

Точно неочакваният край  на извънбрачната връзка на Китаеца станала причина той  да излее мъката си във Фейсбук.

„Човек  допуска понякога грешки, които не могат лесно да бъдат простени и за които  ще съжалява, но ще бъде късно! Останах сам! Силно се надявам, че хората, които съм наранил, да ми простят и  да ги боли по-малко!“ – написа Николай.

След като бе изритан от любовницата си, той отново започнал да се увърта около Виолета и де твърди колко много му липсват тя и детето. Певицата обаче този път била непреклонна. Тя му прости изневярата с Азис, краткотрайните връзки и залитания, но този път не могла да преглътне, че я е зарязал заради по-богата.

И разбрала, че Китаец думите си мени, но нрава никога и ако го вземе обратно, цял живот ще е на тръни кога пак ще й изневери.

https://youtu.be/ISb5Dod_Rs0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *