Джена спала и с Фики Стораро!

ДженаФолк певицата Джена не си поплюва и броят на любовните й подвизи е по-голям от броя на записаните песни, твърдят нейни колежки.

Палавата певица била разкрепостена още в училище и ходела с най-видните момци в школото. Там тя се запознала и с Фики Стораро, докато била на годишнина от завършването. Той веднага ококорил очи и ги забол в пищната й пазва, след което двамата изживели краткотраен, но емоционален романс.

Още като отишла в САЩ да пее за пръв път, попаднала на Джино. Така нямало нужда да плаща за хотел и се настанявала в дома му, а родителите му много й се радвали, надявайки се да задомят сина си за българско девойче.

джена фики

Певицата, за която се говори, че е лъвица в леглото, не се задоволявала с тази връзка от разстояние. Джино рядко идвал в България, а тя рядко ходела в САЩ. Затова и не приела скъпия пръстен с огромен диамант, защото милионерският син настоявал тя да живее в Америка.

Това никак не се понравило на Джена и тя бързо хвърлила око на барабаниста от „Канарите“ Атанас Стоев. Тогава той имал връзка не с коя да е, а с  една от тазгодишните плеймейтки. Двамата ходели сериозно, обаче Джена искала да натрие носа на Джино и набързо накарала Стоев да остави плеймейтката и да се влюби в нея. Барабанистът не мислил много и оставил силиконовата хубавица заради певицата.

А месеци по-късно й подари пръстен. Е, бледа имитация на този, който й носи Джино, но все пак пръстен.

https://youtu.be/Hgp_LrvJ6bc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *