Ето защо Николета упорито отказва развод на Валери! Истината е брутална:

николета4 милиона лева очаква да лапне Николета Лозанова след развода си с Валери Божинов.

И това е сумата минимум. Мургавата плеймейтка изчаква  съдът да присъди да произнесе окончателната си присъда и съпругът й да вземе  3,5 милиона евро заради нарушаването на договора и  уволнението му  от Спортинг. Тя смята, че тъй като това се е случило по време на брака, законът ще даде  половината сума на нея.

Най-после става ясно защо тя бави развода и не подава документи в съда. Оказва се,  че непристиналите пари от Спортинг били пречка двойката окончателно да скъса законните си отношения и да се превърне в две свободни единици. Докато не мине окончателно делото за милионите от Португалия, Лозанова няма да задвижи процедурата у нас, защото няма да е сигурна, че милиончетата са пристигнали и половината ще влязат в нейната сметка.

В същото време Валери е категоричен, че Спортинг му дължи обезщетението, тъй като прекратили договора едностранно и три години преждевременно. ФИФА се произнесе в негова полза преди две години, но за да дойдат парите, трябва да има и съдебно решение. Това решение се очаква до месец и тогава българското правосъдие ще се стовари върху главата на футболиста.

Николета има претенции не само срещу половината сума от Спортинг, но и върху всички придобитите по време на брака имоти и коли.

Само в левове тя ще стане с 4 милиона по-богата, без да броим апартамента и другите спестявания и тлъстата издръжка на Никол всеки месец.

Оказа се, че раждайки дете от Божинов, Лозанова е направила добра инвестиция и ще го смуче докато Никол навърши пълнолетие, а може и след това.

https://youtu.be/7VCLTZkS_XE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *