Инфлацията препуска, назрява Революция! Вижте прогнозата на ЕЦБ!

Днес председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард предупреди, че макар те да разглеждат настоящата висока инфлация като преходна, постоянните затруднения в предлагането и веригите на доставки, както и увеличаването на заплатите в ЕС могат да доведат до по-продължително повишаване на цените.

Коментарът на Скандално.нет:

Кристин лагард, директор на ЕЦБ

Какво пропусна да ни каже служителката на глобалната западна олигархия Кристин Лагард. Дамата ни спести следното: „Традиционните държави и техните народи ще фалират, за да може ние глобалистите да ги овладеем!“

С изкуствено насадената ни от глобални сили икономическа пандемична криза и със спада на реалните доходи на хората, глобалистите ще постигнат целите си – обезценяване на активите на средната класа и нейното заличаване. Следва главоломно и всеобхватно обедняване на огромната част от работниците и служителите. Само за две години икономическо-медицински инженеринг днес 90 % от хората нямат пари за инвестиране, нямат пари да поддържат доскорошния си стандарт на живот, малкото им останали пари се обезценяват, а с тях и жилищата, в които живеят. Скоро същите няма да имат и пари за хляб.

В същото време наемите растат от играта на неконтролирани спекуланти… Всичко става все по-скъпо, а наложената система увеличава богатството на малък кръг от хора. Изглежда глобалната шайка е забравила думите на Карл Маркс за революционната ситуация и до какво води пълното изцеждане на капитала от народните маси – до революция господа кандидат-робовладелци, до безмилостна болшевишка кървава революция, която ще ви избие до крак. Скоро! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Революция и гладни бунтове са две много различни неща.Революцията иска идейна основа, какво искат участниците да постигнат в крайна сметка, а гладните бунтове са с цел добиване на храна и ресурси, обикновено са стихийни и мародерски. Глобалистите се подготвяха дълго време и това, което те в момента правят, може и да се нарече деволюция, защото иска да върне робството и феодализма, с все синята кръв и правото на първа нощ. Единственото, което може да ги спре е друга идеология, но на световно ниво няма такава. Ако Ислямът се опита да бъде обединител на недоволните, може и да успее, но не виждам духовен лидер в него, готов да поведе Джихада. Гладните бунтове ще бъдат победени, първо защото хората мразят хаоса и второ, защото организираните армии ще останат верни на глобалистите. Както виждате, „елитите“ вече им се заклеха, вярвайки, че това ще спаси лично тях и техните близки. Трябва ни Месия и религия, която да обедини съпротивата, инак това, което сме чували за Средновековието, ще ни се стори анимационно филмче!

  2. „Тъмните векове“ – тъмни, гладни, безпросветни, безнадеждни, безмилостни векове….векове.

  3. Никаква революция няма да има. Ако някой си въобразява, че революциите ги правят народните маси, колкото и да са гладни, той е много далеч от истината. Гладът на народните маси се използва като гориво за революциите, но нищо повече от това. Прав е „Иван“, че революция и гладни бунтове са различни неща. Революциите са правят от част от управляващата класа, която вижда идващия крах и гледа навреме да се измъкне и да продължи да бъде управляваща. За целта тя влага пари, повежда народните изгладнели маси и с тяхна помощ бута в пропастта останалата част от до сега управлявалата класа. За сега не се наблюдава на хоризонта такава прослойка.

  4. НЕ само няма да има революция, ами и няма да ме е жал ако превърналите се в машини за лайна изчезнат от земята. Скоро ще настъпи глад и който от тъпоъгълните триъгълници мечтаещи за ваксини и зелени планети оживее, нововнесените афро-азиатски новоевропейци ще им резнат тъпите зелки.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *