Деградация. 12 години ни управлява един прост бандит и лъжец! Днес 24 % си го искат отново!

Ако глупакът Гешев не бе влязъл в президентството с гавазите си, нямаше да избухнат протести и вероятно ГЕРБ щяха да продължат да управляват още дълго в коалиция с ДПС и псевдо-патриотичния дебелариум.

Последните 12 години на власт бе един прост бандит и лъжец, спуснат ни за управленец от западните господари на Колонията. Всички знаехте, че е мафиот и крадливо нищожество, но упорито продължавахте да го избирате. Въпреки кражбите, скандалите и простотията, която се изливаше нон-стоп върху главите ни от придворните му медии – тоест 90 % от медиите.

И ако за Царя имате извинение, че сте били подведени и излъгани, то за ГЕРБ – нямате.

Ако глупакът Гешев не бе влязъл в президентството с гавазите си, нямаше да избухнат протести и вероятно ГЕРБ щяха да продължат да управляват още дълго в коалиция с ДПС и псевдо-патриотичния дебелариум.

Въпросът ми към вас, българи е – останал ли ви е изобщо някакъв морал и кураж, да поискате да ви управляват почтени хора? Или ви е добре и така: на завет в колониалната американска кочина България, където да можете да се „уреждате“, да послъгвате, да покрадвате, да се кефите на чалгите, да търпите министрите клоуни и пияници на националния предател Борисов… докато бавно и постепенно деградирате и изчезвате като нация. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Ако още 12 години управлява, 100% ще го искат, гънка няма да остане в чутурите на простолюдието.

    • Цяло чудо е, че и сега виждаш гънки. Според мен останаха има – няма 200 000 българи, от които най-много 10 000 разбират какво се случва. Всичко останало е лайняна тиня. Няма друг начин да избират господарите, които превръщат синовете им в роби, а дъщерите им в проститутки, докато подменят етническия състав на родината им и внуците им в джендъри.
      И мутрите от ГРОБ и ДуПиСе и Джендър България и новите почЕтени – крадеца и лъжеца …… си плачат за дръвник, но няма кой да ги поведе под строй където им е мястото.

  2. ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА НАЙ БЕДНА Е БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО Е НАСЕЛЕНА ОТ НАЙ ОПРОСТАЧЕН НАРОД 100% ДЕБИЛИ2

  3. този прост бандит както го наричате ще се върне на бял кон.а що се однася за чалга дръжтесе за слави тои е царя на чалгата и си живеите снея.

    • За сега на бял кон сме виждали само Нинова, но дали отива или се връща, не ѝ личеше. Готов съм да приема написаното от Вас, виждайки реалността около себе си, с все граматиката Му!

  4. Г-н Благов, напълно съм съгласен с вас, нека обаче не се забравя, че голяма шаст от населението е старо и болно и изборите са последната му грижа. Огромен контингент са неграмотните цигани, за уплажените от местните дерибей да не говорим. Гласоподавателите от турски произход, че и българо-мохамеданите са стегнати в други обръчи. Остава армията на чиновниците и тези в силовия сектор, които просто няма как да гласуват за други. Това даваше увереност на банкянския бандит увереност, че въпреки целия му кретенизъм той винаги ще БИЕ всички останали. Картината у нас не е била никога по- тъжна, а опростачването -ПОСЛОВИЧНО. наглостта на Борисов просто е скандална и отвратителна. Да обвиняваш покачването на цените на тока и газта Радев е криминално безочие, щото фактите са очевадни.И няма кой да скочи и да го постави в затвора, щото малодушието и страха ни са едни от многото наши пороци.

    • И аз съм напълно съгласен с вас. Правим каквото трябва и доколкото, и докъдето ни стигнат силите – пък да става каквото ще.

  5. Опростачването не е нито от вчера нито от възкачването на Тиквата на трона след Кобурга. То започна още с ликвидирането на интелигенцията с първите митинги след 89-та, с ликвидационните съвети в които всевъзможни лумпени, комплексари и и откровени вандали разграждаха работещи предприятия, кооперативи и научни институти обезглавявайки професионалните им ръководства и фактически изтребвайки интелектуалния елит на нацията. В институциите оформящи скелета и лицето на държавността бяха поставени с усилията на едно особено активно посолство гротескно неадекватни Така разпътната преводачка Надежда стана външен министър, гламавото адвокатче Филип с диагноза от 49ти км стана премиер, алкохолизираното бракоразводното адвокатче Иван стана шеф на касационния съд и т.н. И надолу по стълбата пълно прочистване на де що имаше компетентна администрация и настаняване на нереализирани до момента кариеристи и площадни скокльовци измислили инфантилното „кой не скача …“ означаващо „не е наш и няма място в живота който ще наложим“. Та така до момента на пълно обезверяване на плебса след коварния лицемерен Кобургски никаквец, подготвил почва и стоварил на главите ни бедствието ГЕРБ, изградено по модел на гангстерска банда. Учудва ли някого отглеждането на тлъсти постове на старите седесарски гаулайтери от първите митинги, бащинската грижа за позабравени сини активисти, приобщаването им към редовете на ГЕРБ и последните призиви за прегръдка на ГЕРБ с ДБ? Ясно е че има зададена цел – съхраняване на силно обогатената със седесари ГЕРБ и постепенно пълно посиняване след детронирането на главатаря и възраждане на синята еуфория обединявайки всичко извън паметта и носталгията по живота преди 89-та.

  6. Когато го видях този преди години, когато го чух как говори, половин минута ми беше нужна, да го преценя що за стока е.

  7. Вижте, каквото и да говорим, ние сами си го направихме. Сега да се надяваме, че братята Руснаци да ни пуснат една бомба и всичко да почне от начало.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *