Иво Христов: ГЕРБ могат да спечелят изборите само с Измама! Борисов е като актьор без публика!

„ГЕРБ вече политически загуби тези избори и вече може да победи само с манипулации, благодарение на познатите си изборни машинации и фалшификации. Какво се вижда: Борисов обикаля страната като актьор без публика, който играе все същите скечове пред нарочно докарани хора. В партията му има хиляди нормални хора, които са възмутени от дерибейството на лидерите си. От тях зависи дали България ще вземе курс към предсрочни избори или агонията й ще продължи“. Това коментира Иво Христов, бившият съветник на президента Радев, който заема четвърто място в евролистата на БСП.

Режимът на Борисов е вселил страх в душите на хората. Никъде на наше събрание няма да видите дори един общински чиновник. Защото в общините вече работят само хора, които за да започнат там работа, са декларирали вярност към ГЕРБ. А малцината нечленуващи в ГЕРБ, запазили по случайност работните си места, не смеят, защото рискуват да ги загубят. На места полицията притиска инакомислещите, други държавни органи тормозят бизнеса. Властта е впрегнала НАП, РИОКОЗ и още куп институции да тормозят всеки бизнесмен или частно лице, което поддържа левицата. Тази задушлива атмосфера е прогонила над 30 000 българи зад граница само през изминалата година. Но надежда има. Залите са пълни. Срещам хората, които телевизията не показва: почтени, работещи и пенсионери, милеещи за България. Говорят ангажирано. Не лукавят. Не очакват облаги, а справедливост и достойни доходи.

Опустошена и обезсърчена. Наплашена. С детски площадки, но без деца, със селски стадиони без футболисти, с „къщи за гости“ без гости. Такава е България в момента. ГЕРБ и бизнес-клиентите на партията приватизираха европейското членство и го превърнаха в джипове и резиденции. Екранната България от телевизиите и вестниците на властта няма общо с реалната. Там режат ленти и българи се прибират в родината. Как стоят нещата обаче вдействителност: инвеститорите ни заобикалят, а ниските доходи гонят хората на гурбет. Затаеният гняв поболява хората. Институциите не функционират.

Ако ГЕРБ победи на тези избори, реални избори за местна власт наесен няма да има. Правителството разполага с достатъчен бюджетен излишък, за да си ги купи. Съвсем легално, като раздаде пари където трябва.
Моят призив е да оставим различията за предсрочните парламентарни избори. Към този момент само победа на БСП е предпоставка за такива избори. Разсейването на гласовете в подкрепа на различни малки формацийки е подарък за статуквото на шайката. Skandalno.net

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Българи, ГЛАСУВАЙТЕ в неделя, 26 май! Повечето от нас не само нямаме доверие в никакви политици, но направо ги намразихме. Вярно е, че не ни се гласува, но осъзнайте, че е ГРЕШКА ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА! Не пропагандирам за БСП, но тя е единствената реална алтернатива да премахнем българоубийците от ГЕРБ! Всъщност, не е толкова важно кой ще спечели тези избори, най-важното е ГЕРБ да ги загуби, за да има живот за децата ни. Затова, бъдете умни и ГЛАСУВАЙТЕ, нека да сме повече, за да спрем агонията на България! ГЕРБ е най-голямото зло, не допускайте с пасивност в неделя и изборни фалшификации ГЕРБ да ни закопае живи! Помислете си добре и се разходете до урните в неделя заради бъдещето ни!

  2. БЪЛГАРИ НЕ РАЗПИЛЯВАЙТЕ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ ПО МАЛКИ ПАРТИЙКИ ГЛАДИАТОРИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА АРЕНА СА ДВАМА БСП И ГЕРБ СЪС БЮЛЕТИНА НОМЕР 18 ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА УБИХА БЪЛГАРИЯ САМО БСП Е АЛТЕРНАТИВА ЗА ДА Е ЖИВА БЪЛГАРИЯ

  3. Тоя НАГЛЕЦ, ПРЕСТЪПНИК и КРАДЕЦ Борисов използва целия ресурс и мощ на държавната машина за предизборна агитация за Шайката_Банда ГЕРБ. Ако имахме нормална и работеща ЦИК отдавна трябваше да му забранят да обикаля като премиер България с бронираните лимузини и цяла рота пазванти от НСО, лъжейки и агитирайки хората да гласуват за престъпници и крадци с огромни къщи за тъщи, мезонети с лични асансьори, сауни и барбекюта !Трябва да гласуваме за БСП,за да свалим ГЕРБ ! Много е прав Иво Христов ! Дано повече българи четат неговите статии и се осъзнаят и да свалим тези престъпници от власт!!

  4. ИВО ХРИСТОВ БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЧЕ ТЕ ИМА НАРОДЕ ГЛАСУВАЙ МАСОВО ЗА БСП ЗА ДА ИЗХВЪРЛИМ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И МАФИЯ ГЕРБ ТЕ УБИХА БЪЛГАРИЯ

  5. Българи,гласувайте за БСП за да сте срещу ГЕРБ,така както на предни избори много избиратели гласуваха за ГЕРБ,за да са срещу БСП.Всички видяхте до къде ни докараха Борисов и ГЕРБ.Гласувайте за БСП,да си върнем държавата.

  6. Факт е, че всяка една власт лапа от кацата с мед, но по-лакоми от ГЕРБ няма! В лакомията си налапаха и нас, и земята ни, ядат и с гъзовете си! И другите ще ядат, но ще оставят и за изстрадалия народ. По-зле никога не сме били! Бюлетина №18 /вляво/ – БСП, за депутат №24 /вдясно/ – Иво Христов! Ерудиран, честен като бившия си шеф, единственият ни свестен президент досега Румен Радев!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *