Иван Бакалов: Връщат хартиените бюлетини! Изчегъртването на ГЕРБ се отлага заради неадекватните ИТН, ДБ и ИБНИ!

ГЕРБ искат да върнат гласуването с хартиени бюлетини и ще бъдат подкрепени от ДПС, а също и от БСП, защото част от избирателите на Столетницата се затрудняват с машинното гласуване. Точно по тази причина БСП изгуби много гласове на последните два вота. А гласовете на тези три партии са достатъчно мнозинство в сегашния парламент. Така всички досегашни усилия на ИТН и т. нар. протестни партии отиват на кино.

Машинното гласуване има недостатъци, затова и не е прието нашироко в Европа и по света. Същото важи и за електронното, което пък даже нарушава и Конституцията.

Но в България мафиотски партии като ГЕРБ, ВМРО, НФСБ и др. си имаха отработена система за купуване на гласове с бюлетини. И очевидно същите не можаха да измислят аналогична мафиотска схема с машинното гласуване. Затова ВМРО, Марешки и НФСБ отпаднаха, а резултата на ГЕРБ силно се сви.

Сега ГЕРБ искат да върнат гласуването с хартиени бюлетини и ще бъдат подкрепени от ДПС, а също и от БСП, защото част от избирателите на Столетницата се затрудняват с машинното гласуване. Точно по тази причина БСП изгуби много гласове на последните два вота. А гласовете на тези три партии са достатъчно мнозинство в сегашния парламент.

Така всички досегашни усилия на ИТН и т. нар. протестни партии отиват на кино. Те не се споразумяха с автентичната, за разлика от тях, опозиционна партия БСП за нищо, и не използваха анти-ГЕРБ позицията й. Вместо това още преди изборите побързаха да декларират, че няма да подкрепят правителство на БСП и не желаят подкрепа от нея. Така всички усилия да се отстрани мафиотското управление на ГЕРБ се провалят.

Политиката е изкуството да постигнеш възможното, а не да се ежиш на всички. Това се отнася и за ИТН, и за ДБ, и за ИБНИ. Не оправдаха очакванията на избирателите си. Сега, след като се изпокараха с БСП и още повече помежду си, щели да преговарят за правителство. Мисия невъзможна.

В следващия парламент ще бъдат още по-малко, поради собствената си неадекватност и неможене. А изчегъртването на ГЕРБ се отлага. Skandalno.net

Иван Бакалов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ОТ СТАРИ КУРВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА ТЕ СИ ГЛАСУВАХА ЗАПЛАТИТЕ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ А НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ ЦЕЛТА ИМ ДА ВЪРНАТ БОКО

  2. Какъвто и начин на гласуване да бъде приет, никой не гарантира честни и обективни резултати. След като се допускаше закарване до урните на стада неграмотни и невладеещи български език цигани и турци от анадола, масови фалщификации на протоколи, явни и трайни разбирателства на кметове и етнически тартори с властници, заснети „ансамблови упражнения“ на партийни активисти с чувалите с бюлетини и „наша“печатница /с управител възнаграден с министерски стол по-късно/ бълваща бюлетини за властта, къде по-лесно се оказа настаняването на един предубеден мишок за шеф на ЦИК, който с подбрани хакеркопелета скришом да извърта всеки резултат като победа на тиквите. Още по-лесно и с по-малко ходове може да се префасонира с една команда крайният резултат на програмата при машинното или електронното гласуване. Зависи само от цената на пръстчетата натискащи клавиатурата и кой ги командва. За едно такова копеле се чу че наследило един от големите апартаменти на ЦвЦв и после получил тлъст пост в РВД, докато физкултирникът все още държеше юздите в ГЕРБ. Не може да се каже, че мафията не се грижи за своите или че не може да управлява.

  3. ТРЯБВАШЕ ПО-РАНО ДА СЕ НАПРАВИ ПРОТЕСТ, СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА, ЧЕ МАШИНИТЕ СА НА ФИРМА БЛИЗКА С ЮДЕЙСКИУ ПРЕСТЪПНИК ДЖОРЖ СОРОШ !

    ТОЗИ ЧОВЕК Е МРАЗЕН ОТ ПОЛОВИНАТА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ОТДАВНА Е ЗУГУБИЛ ЧОВЕШКИЯ СИ ОБРАЗ ! ЗАЩОТО РУИНИРАХА МНОГО СТРАНИ В ТОВА ЧИСЛО И БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ МУ ТЕГЛИ КУР-ШУМА !

    СЪЩАТА УЧЕСТ ДЕБНЕ И ЮДЕЙСКИЯ УБИЕЦ ОТ ВИРУСИТЕ ДЕТО НИ УБЕЖДАВА, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕТЪНИ !

    ДРУГАТА ИЗБЕТ Е ЦУКАЛО-БУРГЕРОВ, КОЙТО ВЛАДЕЕ ОБЩГЕСТВЕНАТА МЕДИЯ И ЦЕНЗУРИРАТ ТАКИВА ГАДИНИ КАТО МЕН ДЕТО ПИШАТ СРЕЩУ ТЯХ !

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *